Jet de apă fierbinte, înalt de 20 de metri, după ce o conductă s-a spart la Constanța
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Jet de apă fierbinte, înalt de 20 de metri, după ce o conductă de la CET s-a spart la Constanța. Sursa: captura_video
Jet de apă fierbinte, înalt de 20 de metri, după ce o conductă de la CET s-a spart la Constanța. Sursa: captura_video
Un jet de apă fierbinte, înalt de 20 de metri a izbucnit, joi, pe bulevardul 1 Decembrie din Constanța.  

Avaria s-a produs în zona Spitalului de Boli Infecţioase, după ce o conductă de apă, care aparține CET Constanța, s-a spart.

Apa caldă țâșnea cu putere din țeava spartă și stropea totul în jur, iar pietonii nu au mai putut merge prin zonă. Și mașinile care treceau pe bulevard au nimerit sub un duș cu apă caldă.

În zonă nu se făceau lucrări de reparație sau întreținere și se pare că această țeavă a cedat. Jetul de apă, foarte puternic, putea fi observat de la o distanță de 500 de metri, chiar 1 kilometru depărtare, transmite replicaonline.ro.

Avaria a avut loc în zona Gării, în apropierea Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, cel care în toamna anului trecut a fost afectat de un incendiu, soldat cu moartea a 7 pacienți internați în terapie intensivă. 

 

 

Oficial de la Termoficare Constanța 



Din cauza unor noi avarii majore apărute pe rețeaua de transport pe Magistrala 1 amplasată pe bd.1 Decembrie 1918 și  pe Magistrala 2 amplasate la  intersectia str. Nicolae Milescu cu str. Ostrov, intersecție bd.I.C.Bratianu cu str. Dezrobirii, intersecție str. Dezrobirii cu str. Baba Novac nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum.

Zonele afectate de avaria de pe Magistrala 1 sunt Anda, KM 4/5, KM 5, Poarta 6, Far, Gară, Centru, Peninsulă, Casa de Cultură, Trocadero, Tomis I, Tomis II, Stadion, Capitol, Dacia. Zonele afectate de avariile de pe Magistrala 2 sunt  CET, Inel I, Inel II, Stația de Salvare, Graniceri, Tomis III, Tomis Nord.

„Din data de 20.07.2022 echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariilor și vor continua lucrările până la finalizarea acestora și reluarea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum. Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste avarii. Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792“, au mai precizat reprezentanții Termoficare Constanța. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel