Jennifer Lopez renunță la muzică de dragul lui Ben Affleck?
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Instagam, Jennifer Lopez
foto: Instagam, Jennifer Lopez
Se lasă Jennifer Lopez de muzică?

De săptămâni bune, cei doi soți celebri sunt în atenția presei din cauza momentelor tensionate dintre ei, afișate chiar și în spațiul public. Atât fanii, cât și prietenii apropiați, inclusiv actorul Matt Damon, se tem de un posibil divorț. Cu toate acestea, Jen și Ben insistă să rămână împreună, în ciuda conflictelor evidente.

Albumul "This is Me... Now" urmează să fie lansat pe 16 februarie și reprezintă primul material discografic al cântăreței în ultimul deceniu. De fapt, este considerat o continuare a albumului "This is Me... Then", lansat acum 20 de ani, când ea și actualul său soț și-au început relația. Mesajul noilor sale piese este unul profund, fiind motivul pentru care vedeta speră ca acesta să fie și cel mai bun album al ei vreodată.

Să fie și ultimul?

„Adevărul e că nici măcar nu mai știu dacă o să mai fac un album după acesta… Este chintesența Jennifer Lopez sau JLo și eu mă simt extrem de împlinită realizându-l. Să nu-i spuneți lui Benny (n.r. Medina, menagerul ei) că așa gândesc – e posibil ca acesta să fie ultimul meu album!”, a dezvăluit Jennifer Lopez cu oarecare mulțumire, dar și regret, potrivit Daily Mail.

Totuși, se pare că nu doar împlinirea profesională o determină pe JLo să reducă volumul de muncă, ci mariajul cu Ben Affleck care se pare că ar fi pe butuci. „Chiar și în vacanță ea e trează de la 6 dimineața și face programul tututor, în timp ce Ben vrea doar să se relaxeze și să nu facă nimic. Este extrem de pretențioasă, le cere menajerelor să-i îndeplinească fiecare moft și nici pe soțul ei nu-l lasă să lenevească toată ziua”, a dezvăluit un apropiat de-ai celebrului cuplu.

Există posibilitatea ca diva latino să își propună să acorde mai multă atenție jumătății sale în urma tuturor momentelor tensionate din ultima perioadă. Este posibil ca Ben să fi cerut acest lucru sau poate că ea însăși a realizat că relația lor trebuie să devină o prioritate pentru a o salva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel