Jazzy Jo la Kiss FM despre relația cu Dorian: Nu suntem împreună. Suntem foarte buni prieteni
Data publicării:
Autor: DCNews Team, michirita
WhatsApp

Jazzy Jo și Dorian au fost invitații zilei de marți la SummerKiss Costinești. Cei doi au cântat live pentru fani pe plaja din jurul studioului Kiss FM și au răspuns întrebărilor puse de DJ-ii Dan Fințescu și OLiX.

Dragă Jazzy Jo, de ce 'jazzy'?”, a fost prima întrebare a lui Dan Fințescu. „Pentru că asta e muzica sufletului meu șu cea care mă mișcă. Pentru că îmi creează o stare extraordinar de tare pe scenă când cântăm live, pentru că este... jazz”, a răspuns invitata.

„Cum v-ați găsit unul pe celălalt?”, a fost o altă întrebare a DJ-ului Kiss FM. Cei doi artiști le-au povestit ascultătorilor Kiss FM că s-au întâlnit la Hahaha Production.

„Eram pe hol la un moment dat și am dat unul de altul. Și am zis: băi, hai să facem o piesă”, a glumit Dorian. „Ne-am intrat în cap reciproc”, a adăugat și Jazzy Jo. „Dar cine e mai mult în capul celuilalt?”, a insistat Dan Fințescu. „Pentru că eu sunt femeie, sper că eu sunt mai mult în capul lui”, a declarat Jazzy Jo. „Adică voi sunteți împreună sau nu? Că încep să intru la bănuieli”, a vrut să știe Fințescu. „Nu, suntem foarte buni prieteni”, a negat cântăreața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel