JAF ca-n filme în Caraş-Severin. Cum a rămas un șef al Fiscului fără 500.000 de euro, ascunși într-un seif de o tonă, în timp ce era în Thailanda
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
JAF ca-n filme în Caraş-Severin. Cum a rămas un șef al Fiscului fără 500.000 de euro / Foto: Pixabay
JAF ca-n filme în Caraş-Severin. Cum a rămas un șef al Fiscului fără 500.000 de euro / Foto: Pixabay
Un jaf ca în filme a avut loc în Caraş-Severin. Un șef al Fiscului a rămas fără 500.000 de euro în timp ce era în Thailanda.

Jaf ca în filmele de acțiune, în Caraş-Severin. Un șef al Fiscului a fost prădat în timp ce era în vacanță în Thailanda, transmite Realitatea Plus. Bărbatului i s-a dus vestea în oraș că are bani, iar o grupare de hoți nu a stat pe gânduri după ce a primit pontul. Între timp, hoții au fost condamnați și tot filmul jafului a ieșit la iveală.

Cum au acționat hoții

Detalii uluitoare despre cum acționau de fapt hoții au devenit cunoscute la începutul lunii august, după ce au fost condamnați, în primă instanță, de Tribunalul Timiș. Totul ar fi început într-o sală de păcănele, acolo unde hoțul a aflat de la un prieten care avea nevoie de bană că fostul șef al Fiscului din Oțelul Roșu avea în casă o sumă impresionantă de bani, de peste 500 de mii de euro. De îndată ce ar fi aflat că acesta deține acești bani și în același timp este plecat din țară, și-a pus la cale planul jafului în doar câteva zile.

Concret, după ce a căutat o echipă de băieți profesioniști, așa cum este citat și în documentele instanței, a reușit inițial să intre în locuința bărbatului de unde a plecat  pentru prima dată cu aproximativ 4.000 de euro, 150 grame de bijuterii aur, dar și cu cheile de la două autoturisme de lux. Ulterior. a doua seară când s-au întors la locuința bărbatului, hoții au plecat de acolo cu un seif în care se aflau mai bine de 500 de mii de euro. Aceștia ar fi încărcat seiful plin cu bani într-un într-un microbuz și ar fi fugit. La încărcarea seifului, hoţii s-au folosit de mai multe cauciucuri găsite în garaj şi de răngi. În timpul încărcării seifului însă, hoții au avut ghinion, pentru că mânerul acestuia s-a rupt, fiind găsit ulterior la faţa locului de poliţişti. Seiful furat de aceștia ar fi cântărit aproximativ o tonă.

Totul se întâmpla în timpul în care fostul șef la fiscului din Oțelul Roșu era în vacanță în Thailanda, în decembrie 2012-ianuarie 2013. Acum au venit și deciziile acordate în primă instanță de judecători. Toți cei care au pus la cale acest plan au primit pedepse cuprinse între 2 ani și 19 ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel