J.O. Tokyo. Naomi Osaka a fost eliminată în optimi
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Naomi Osaka a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, fiind învinsă în două seturi, 6-1, 6-4, de cehoaica Marketa Vondrousova, într-o partidă disputată marţi.

Vondrousova, care a trecut luni, în turul secund, de românca Mihaela Buzărnescu (6-1, 6-2), se va lupta pentru un loc în semifinale cu câştigătoarea întâlnirii dintre spaniola Paula Badosa şi argentinianca Nadia Podoroska.

Naomi Osaka, a doua favorită a turneului olimpic, se alătură astfel australiencei Ashleigh Barty, numărul unu mondial, care a fost eliminată încă din primul tur la JO de la Tokyo.

Jucătoarea niponă, una dintre principalele pretendente la aurul olimpic, venea după o absenţă de două luni din circuitul profesionist, din cauza unor probleme legate de stres, iar în ultimele trei zile a disputat trei partide, după ce vineri a aprins vasul olimpic, cu ocazia ceremoniei de deschidere a JO 2020, potrivit Agerpres.

Vezi și: JO 2020 - David Popovici, despărţit doar de două sutimi de medalia de bronz la 200 m liber



În turneul olimpic masculin, grecul Stefanos Tsitsips s-a calificat marţi în optimile de finală după ce a dispus în două seturi, 6-3, 6-4, de americanul Frances Tiafoe.

Tsitsipas, numărul 4 mondial, şi-a luat cu această ocazie revanşa după eşecul suferit în faţa lui Tiafoe în meciul său de debut la ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon.

Jucătorul elen, al treilea favorit al turneului olimpic de la Tokyo, îl va avea ca adversar în turul următor pe câştigătorul întâlnirii dintre francezul Ugo Humbert şi sârbul Miomir Kecmanovic.

Programul meciurilor de marţi de la centrul de tenis Ariake a fost perturbat din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel