Iveco livrează o parte din camioanele din contractul cu România: 942, în patru ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto:Facebook / IVECO
Foto:Facebook / IVECO
Iveco livrează României o parte din camioanele contractate, în patru ani. 

Compania Iveco Defence Vehicles, o subsidiară a grupului CNH Industrial N.V., a anunţat marţi că în data de 30 decembrie 2019 a semnat cu Ministerul Apărării Naţionale din România o primă comandă pentru 942 de camioane, parte a unui acord cadru care priveşte livrarea a peste 2.900 de camioane, conform unui comunicat postat pe site-ul CNH Industrial, scrie Agerpres. 

Prima serie, livrată în 4 ani

Aceste prime 942 de camioane vor fi livrate în decurs de patru ani, începând din 2020.

Contractul cadru include patru tipuri de platforme din gama de camioane Iveco Defence Vehicles: 4x4, 6x6, 8x8 şi 8x8 Prime Mover, care vor fi livrate în 16 versiuni diferite, dintre care aproximativ o treime vor fi echipate cu o cabină blindată.

Succes pentru două contracte anterioare

Potrivit companiei, această comandă este o dovadă a derulării cu succes a precedentelor două contracte pentru 57 de camioane în 2015 şi 173 în 2017 şi contribuie la consolidarea relaţiei între Ministerul Apărării Naţionale din România şi Iveco Defence Vehicles.

Grupul CNH Industrial N.V. este un lider mondial în sectorul bunurilor de capital, regrupând mărci de renume precum Case IH, New Holland Agriculture şi Steyr pentru tractoare şi echipamente agricole, Iveco pentru vehicule comerciale, Iveco Bus şi Heuliez Bus pentru autobuze, Magirus pentru vehicule destinate combaterii incendiilor şi Iveco Defence Vehicles pentru vehicule militare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel