Ivanka Trump. Moartea ei ar fi fost accidentală, spun legiștii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Twitter (@comic_boss; via Eric Trump)
Sursă foto: Twitter (@comic_boss; via Eric Trump)
Moartea Ivanei Trump ar fi fost un simplu accident, spun legiștii din New York.

Ivana Trump, fosta soție a fostului președinte Donald Trump, a murit din cauza ”rănilor de impact” suferite la nivelul trunchiului, a declarat vineri medicul legist din New York care i-a examinat trupul. Trump, o personalitate pe Upper East Side și o femeie de afaceri, a murit în casa ei din New York, joi, la vârsta de 73 de ani. Ea a fost mama lui Donald Jr., Ivanka și Eric Trump, trei dintre urmașii fostului președinte, scrie CNN

Departamentul de poliție din New York a declarat joi că ”nu pare să existe nicio infracțiune” legată de moartea ei. Potrivit unei declarații, poliția a primit un apel la 911 despre un ”individ asistat” în jurul orei 12:40. Serviciile de urgență au găsit o ”femeie în vârstă de 73 de ani inconștientă și care nu răspunde”.

Departamentul de Pompieri din New York a spus că a răspuns la un raport privind un individ care suferă de stop cardiac la reședința personală, cu ora și locul la care s-a deplasat inițial poliția. Pompierii au declarat că victima era moartă la sosire. Paramedicii Serviciului de Urgență, a transmis poliția, a declarat decesul lui Trump la fața locului.

Fosta soție a lui Donald Trump a murit

"Ivana Trump a fost o supravieţuitoare. A fugit din comunism şi a iubit această ţară. Şi-a învăţat copiii să fie duri, compasionali şi determinaţi. I se va duce dorul de către mama sa, de cei trei copii şi de cei 10 nepoţi", a transmis familia Trump, conform Huffpost. 

Donald Trump a anunţat moartea fostei sale soţii pe reţeaua sa socială. 

"Mă întristează că trebuie să îi informez pe toţi cei care au iubit-o, şi ştiu că au fost mulţi, că Ivana Trump a decedat în casa sa din New York. A fost o femeie minunată, frumoasă, care a dus o viaţă superbă şi inspiraţională. Mândria şi bucuria ei erau cei trei copii, Donald jr, Ivanka şi Eric. Era atât de mândră de ei, aşa cum noi toţi eram mândri de ea. Odihneşte-te în pace, Ivana", a scris Donald Trump. 

Melania Trump ar vrea un divorț discret

În timp ce Donald Trump se lupta cu strângerile de voturi pentru un potențial nou mandat, Melania Trump s-ar fi gândit la divorț. Potrivit mai multor surse, între cei doi soți ar exista un pact, care îi interzice Melaniei să ceară divorțul cât timp el este președinte, motiv pentru care aceasta trebuie să aștepte până la confirmarea oficială, după numărarea voturilor. 

"Melania de-abia aşteaptă să se termine acest mandat, ca ea să poată divorţa. Dacă ea ar face acest pas cât timp el este încă în funcţie, o umilinţă extremă pentru Trump, el ar găsi o cale pentru a o pedepsi", a declarat Omarosa Manigault Newman, fostă asistentă a preşedintelui Donald Trump.

În plus, s-a lansat și zvonul că Melania a negociat un contract post nupţial cu Donald, prin care aceasta se asigură că fiul lor, Barron, va avea drepturi egale la moştenirea din partea lui Trump, alături de cei patru fraţi mai mari ai săi, după un eventual divorţ. Mişcarea ar putea să-i aducă în conturi fostei Prime Doamne nu mai puţin de 50 de milioane de dolari, mai mult decât au primit celelalte două neveste ale lui Trump, după divorțul de el. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel