Ivan, pentru PNL: Dacă "USL trăiește" deranjează, atunci...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a transmis un mesaj foștilor colegi de alianță, PNL-ului, după ce bannerele cu "USL trăiește" au fost declarate ilegale în 17 județe. 

"Dacă decizia este definitivă şi trebuie să schimbăm mesajul «USL trăieşte», atunci vom găsi alte cuvinte care să exprime exact acelaşi lucru şi anume să spună foarte clar celor care au votat în 2012 că nu ne dezicem de nicio virgulă măcar din programul nostru de guvernare, cel al USL, că tot ce am promis în 2012 rămâne perfect valabil şi ne luptăm să ducem la îndeplinire, să ne ţinem de cuvânt, că lupta noastră cu regimul lui Traian Băsescu continuă chiar şi fără PNL şi că proiectul în sine, proiectul USL, e la fel de valabil acum ca şi înainte de a pleca liberalii din Uniune", a precizat Cătălin Ivan.

VEZI și: Mai trăiește USL? Ce a decis Biroul Electoral

Europarlamentarul a precizat că se va merge pe o altă variantă. "Deci vom găsi ale cuvinte. Dacă «USL trăieşte» deranjează vom spune altfel, găsim o variantă. Important e mesajul din spatele cuvintelor, iar mesajul va fi exact acesta", a adăugat Ivan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel