Iuliana Tudor, audienţe-record pentru Televiziunea Română: Vreau să cred că TVR rămâne în continuare un loc în care standardele sunt respectate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Iuliana Tudor
Iuliana Tudor
Iuliana Tudor face audienţe-record pentru Televiziunea Română. Este primul om de televiziune care reinterpretează folclorul, promovând varianta proprie în cadrul show-ului Vedeta populară.

A devenit imaginea-simbol a postului naţional de televiziune, oferind substanţă termenului de vedetă. Iuliana Tudor este atât profesionistul de televiziune care ţine în mâini destinul unei mega-producţii, cât şi femeia distinsă care-şi cântăreşte bine fiecare apariţie în mass-media.

Din toamna lui 2017, Iuliana Tudor aduce un format unic pe piaţa media românească, talent-show-ul de folclor Vedeta populară. Interpreţi care visează să devină celebri şi care cântă muzică populară au acum şansa să fie apreciaţi de o ţară întreagă. Prestaţia lor este jurizată de cinci personalităţi care iubesc folclorul. Despre această emisiune, Iuliana Tudor a vorbit într-un interviu pentru DC News.

DC News: Într-o lume în care trendingul pe Youtube arată poate puțin bizar, poate prea colorat, poate prea exagerat și cele mai multe melodii nu sună a muzică, cum reușește Vedetă populară să ajungă la sezonul 6?

 

 

Iuliana Tudor: Vreau să cred că TVR rămâne în continuare un loc în care standardele calității și valoarea sunt respectate. Așa înțelegem noi, ca echipă. Publicul ne alege și mă bucur! Nu fac parte dintre cei care consideră că totul este pierdut, că lumea își pierde valorile. Cred că traversăm o etapă nouă și toate valorile vechi precum și cele noi își vor găsi teritorii în oameni. Muzica, nouă sau veche, rămâne în suflete atât timp cât este valoroasă. Folclorul e născut din emoțiile atâtor anonimi și vindecă de secole sufletul. Asta îl face nemuritor. De aceea cred că folclorul este deasupra oricărui trend.  

 

DC News: Care a fost cel mai emoționant moment de până acum, pentru dumneavoastră, la Vedetă populară?

 

Iuliana Tudor: Întâlnirile cu rapsozi din toate zonele țării care cântă din credință, copii rămăși fără părinți care cântă să își aline dorul și durerea, oameni cu dizabilități care cântă pentru propria bucurie și pentru a ieși în lume demn. Atâtea clipe memorabile pentru care sunt recunoscătoare...

 

DC News: Câtă muncă este în spatele acestui show? Povestiți-ne cum este în culise și despre munca pe care noi nu o vedem pe ecran.

 

Iulian Tudor: Cei care au venit în platou și redacție să vadă cum se face show-ul vă pot spune că este foarte greu și foarte mult. Pentru noi, însă, e meserie făcută bine și cu drag. E pasiune pură pentru ce facem și atunci e ca o joacă frumoasă cu muzici și oameni faini, dar și cu responsabilitate față de telespectatorii noștri. În culise e ca într-un furnicar. Zeci de oameni care nu stau o clipă, fiecare la locul lui împlinindu-și rostul. Din exterior, și rolul meu poate părea complicat și greu de dus, fiind și prezentatorul și producătorul general al show- ului. Dar, numai așa funcționez foarte bine: Când coordonez tot ce înseamnă realizarea programului și dau tot ce am mai bun, de cele mai multe ori până la epuizare. Merită totul! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel