Iuliana Tudor a izbucnit în lacrimi în fața Andreei Marin: M-a provocat. Niciodată nu am permis să mă doboare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Iuliana Tudor a izbucnit în lacrimi în fața Andreei Marin. 

Invitată în emisiunea Andreei Marin, "Nu există nu se poate", Iuliana Tudor a izbucnit în lacrimi. 

Dincolo de omul de televiziune puternic, carismatic şi ambiţios, pe care îl ştiu fanii, Iuliana Tudor se descoperă de această dată cu lacrimi în ochi când vorbeşte despre părinţii săi şi mai ales despre problemele de sănătate ale mamei şi cu emoţie în glas când îşi aminteşte de şicanele pe care le-a trăit la şcoală.

"Niciodată nu am permis experienţelor de tot felul care au venit peste mine să mă doboare", a spus Iuliana Tudor.

"Andreea m-a provocat"



"Andreea m-a provocat să fiu altcineva decât am fost până acum, probabil, în faţa camerelor. Am stat de vorbă nu mai mult de două-trei minute şi m-a provocat la o poveste care să înceapă din punctul 0, din copilărie, şi până în prezent. E greu pentru oricine să facă arcul acesta peste timp în doar câteva fraze, însă simplul gând către copilărie cred că pentru fiecare dintre noi aduce o altă stare. Şi atunci, pentru că m-am ancorat aşa de tare în perioada aceea cred că de acolo au venit emoţiile.

Mai cred şi că a fost o zi specială. Am fost pregătită pentru ceea ce ştiu că faceţi aici, în TVR, într-un loc cu multă încărcătură atât pentru tine, cât şi pentru mine, în Studioul 1, unde am început "O dată-n viaţă". Locul acesta, dincolo de faptul că spunem că este "acasă" pentru noi, te face să te confunzi cu el", a spus Iuliana Tudor, potrivit unui comunicat al TVR 2. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel