Iulian Urban (PDL): ARD nu face nici 16% la alegeri
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
images
images

Senatorul afiliat PDL Iulian Urban declară - în pofida trecutului său democrat-liberal - că Alianța România Dreaptă (ARD) nu va face mai mult de 16 procente la alegerile parlamentare, asta deoarece, coaliția a făcut alegeri nepotrivite și nu a respectat filtrul de selecție al Monicăi Macovei.

Iulian Urban a demisionat din PDL și a rămas afiliat acestuia doar în Senat. Într-o postare pe contul său de Facebook, senatorul face previziuni sumbre în legătură cu rezultatul alegerilor parlamentare. El spune că ARD va face un scor foarte mic, respectiv 16%, argumentând că asta se datorează modului cum alianța a decis să-și aleagă candidații la alegerile legislative. Dl. Urban subliniază că nerespectarea standardelor de integritate impuse de Monica Macovei, îi va costa scump în economia alegerilor. "Organizația Forța Civică Arad și-a dat demisia în bloc și a trecut la PNL...Păi Ungureanu nu candida acolo? Neamțu nu candida acolo? Rămân la părerea că ARD nu prinde 16% la alegeri, nu au cum, pentru că au refuzat să respecte la SÂNGE standardele de intregritate ale Monicăi Macovei. Și acum platește. Cum zicea Ungureanu că nu i se pare ceva grav traseismul politic? Na că ia plecat toată organizația....," scrie Iulian Urban într-o postare pe Facebook.

Iulian Urban a devenit cel mai tânăr senator din istoria României în anul 2008. El și-a dat demisia din PDL și este acum independent, însă rămâne membru afiliat al democrat-liberalilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel