Iulian Szekely, noul antrenor al campioanei Universitatea Olimpia Cluj
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Iulian Szekely a fost numit, luni, în funcţia de antrenor principal al echipei AFC Universitatea Olimpia Cluj, campioana en titre la fotbal feminin, a anunţat clubul pe site-ul său oficial, în urma şedinţei Consiliului Director.

Iulian Szekely va avea un staff tehnic format din internaţionalele Ioana Bortan, fostul antrenor principal, şi Maria Ficzay, iar antrenor cu portarii va fi Mirela Ganea-Pop, şi ea jucătoare activă. Szekely a mai activat ca antrenor în cadrul clubului, ultima dată ca antrenor principal la echipa a doua, el fiind absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport şi posesor al licenţei de antrenor UEFA - A.

În funcţia de director general a fost numit Cosmin Groza, care a activat ultima dată în cadrul clubului Atletic Olimpia Gherla. Absolvent al Universităţii Politehnice din Timişoara, cu doctorat şi bursă de instruire la Universitatea din Bourgogne (Franţa), Groza va prelua şi o mare parte din funcţiile administrative ale clubului.

Echipa a doua a clubului va avea un staff format din profesorul Teodor Papuc, antrenor principal, şi internaţionala Mara Bâtea, antrenor secund .

Toate aceste modificări le considerăm esenţiale pentru buna funcţionare a clubului, dar şi pentru a ne alinia cu măsurile de licenţiere ce se impun din sezonul viitor pentru cluburile de fotbal feminin ce participă în competiţia UEFA Women's Champions League, a precizat clubul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel