Iulian Dumitrescu, despre reluarea furnizării apei calde în Ploiești
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Iulian Dumitrescu dă asigurări despre reluarea apei calde în Ploiești
Iulian Dumitrescu dă asigurări despre reluarea apei calde în Ploiești
Iulian Dumitrescu, președintele PNL al Consiliului Județean Prahoha, a anunțat luni, 19 septembrie, data de la care ploieștenii ar putea  avea apă caldă.

Ploieștenii ar putea avea din nou apă caldă în termen de 17 zile de la data semnării de către primarul Andrei Volosevici a contractului de înființare a noii companii a Consiliului Local Ploiești, potrivit observatorulph.ro.

Astăzi, 19 septembrie, actele de înființare a societății de termoficare a primăriei sunt pe biroul primarului Andrei Volosevici", a declarat  pentru sursa citată Iulian Dumitrescu. 

Dacă semnează acestea merg la Registrul Comerțului și în cel mult cinci zile avem societatea. Imediat pot fi angajați cele circa 300 de persoane care au operat sistemul de termoficare, atât în perioada în care a fost Veolia, cât Termoficare Prahova. Urmează obținerea licenței de la ANRE care poate dura 12 zile.

Practic în 17 zile de la semnarea actelor de către Volosevici, chiar și mai devreme, se poate da drumul la apă caldă în Ploiești. Fiecare zi care trece, fără ca primarul să semneze actele înseamnă o prelungire a acestui termen", a mai declarat Iulia Dumitrescu. 

De asemenea, președintele CJ a adat asigurări că Ploieștiul dispune de o rezervă de gaze naturale care să permită furnizarea apei calde și a căldurii în perioada de iarnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel