Iubitul Elenei Udrea, primul mesaj după decizia judecătorilor din Costa Rica
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Adrian Alexandrov a postat o fotografie la scurt timp după ce magistrații din Costa Rica au decis să respingă recursul Elenei Udrea pentru a scăpa din arest. 

Iubitul Elenei Udrea a postat o fotografie alături de fetița lor. Alături de fotografie a setat ca stare că "se simte invincibil". 

Iată fotografia: 

(w670)

Reamintim că cererea Elenei Udrea de eliberare de închisoare a fost respinsă de un judecător al Tribunalului Penal din Pavas, un district din San José, în Costa Rica, a relatat vineri site-ul ameliarueda.com. 

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, se află în arest preventiv pentru două luni, după reţinerea ei de către Biroul Naţional al Interpol din Costa Rica la 3 octombrie, alături de fosta şefă a DIICOT, Alina Bica. 

La mijlocul lunii octombrie, Elena Udrea şi Alina Bica au înaintat o cerere de eliberare. Solicitarea Alinei Bica nu fusese încă judecată la momentul apariţiei articolului. 

Ministerul Public din Costa Rica a confirmat că solicitarea Elenei Udrea a fost respinsă şi că ea va rămâne în arest preventiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel