Iubitul Elenei Udrea: Am reușit să ajung la Elena. Asta își dorește cel mai mult
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Iubitul Elenei Udrea: Am reușit să ajung la Elena. Asta își dorește cel mai mult / Foto: Facebook Alexandrov Adrian
Iubitul Elenei Udrea: Am reușit să ajung la Elena. Asta își dorește cel mai mult / Foto: Facebook Alexandrov Adrian
Alexandrov Adrian, iubitul Elenei Udrea, a spus ce a vorbit cu mama copilului său, aflată în arest în Bulgaria.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, susține că a fost din nou în Bulgaria pentru a-i transmite mamei copilului său că aceasta rămâne în arest, dar și pentru a o încuraja. Într-un mesaj transmis jurnalistei Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii "Culisele Statului Paralel" de la Realitatea Plus Alexandrov a relatat cum a primit vestea partenera sa.

"Am reușit să ajung la Elena azi, eu personal i-am dat vestea despre respingerea deciziei de punere în arest la domiciliu, este o veste grea pentru noi, este cu atât mai greu pentru că spera să fie eliberată din arest ca să poată ajunge la domiciliul în care ar fi putut să-și vadă și să-și strângă în brațe copilul. E departe de casă, de copil și de familie. Este singură, am rugat-o să reziste să nu cedeze și să spere că va ajunge acasă lângă fetița, pentru că asta-și dorește cel mai mult," i-a transmis Adrian Alexandrov jurnalistei, printr-un mesaj.

Iubitul Elenei Udrea cere intervenția de urgență a Avocatului Poporului

Tot joi, Adrian Alexandrov a postat și un mesaj către Avocatul Poporului, Renate Weber, căruia îi cere sprijin.  Solicitarea de extrădare a Elenei Udrea se va judeca, din nou, pe 19 aprilie. Până atunci ea va rămâne în arest, cu toate că a solicitat să fie lăsată în arest la domiciliu, din motive medicale.

"Zilele acestea, citind știrile apărute în legătură cu cazul Elenei, mi-a atras atenția un articol în care era redată declarația Avocatului Poporului, doamna Renate Weber, și aș dori să fac un apel public către doamna avocat. (...) Rog public Avocatul Poporului să intervină și să întreprindă măsurile necesare pentru a sesiza Curtea Constituțională cu privire la nelegalitatea condamnării unui cetățean român, a Elenei Udrea, în urmă interpretării abuzive a deciziei CJUE, așa cum domnia să a precizat, și înlătura Constituția României. Fac un apel la doamna Renate Weber să se implice în acest caz, și sunt convins că pentru Avocatul Poporului nu contează că este vorba despre cetățeanul Elena Udrea, sau alt cetățean român. V-ați consacrat că fiind o femeie curajoasă. Sunteți mama, luptați că o mama! Ne dorim o judecată dreapta și corectă!”, a fost mesajul iubitului Elenei Udrea. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel