România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 28 mai, 14:17
Iubitul Adrianei Bahmuțeanu, Nikos Papadopoulos, săltat de mascaţi
Nikolaos Papadopoulos, artistul de muzică grecească, a fost ridicat de acasă cu mascații și dus la centrul de carantină de la Techirghiol. El s-a întors recent din străinătate. 

Adriana Bahmuțeanu a intervenit în direct la România TV unde a explicat ce s-a întâmplat cu iubitul său, Nikolaos Papadopoulos.

”Nikos s-a întors acum cinci zile din Grecia unde a fost să-și facă un tratament medical. S-a dus acasă la Constanța, a stat cinci zile în casă și ieri în jurul orei 15 au intrat mascații peste el în casă, l-au ridicat, l-au dus la centrul de carantină Techirghiol”, a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Cântăreţului i s-a făcut rău

 

”L-au dus la Spitalul Județean i s-au făcut alte analize, i-au spus că o să ajungă la alt spital și l-au carantinat din nou la Techirghiol. E o persoană cu probleme de sănătate, nu avea medicamentele la el. N-am înțeles de ce l-au săltat. Noi evităm să avem publică relația noastră, dar acum ne-am decis să facem public pentru că e un abuz îngrozitor. El a declarat adresa de la Constanța și a zis că vine să-și ia mașina de la București. Nu ne-a căutat nimeni cinci zile. Nici pe mine, nici pe el. El a stat cuminte cinci zile în casa lui”, a mai spus Adriana Bahmuţeanu. 

Iubita lui Nikolaos Papadopoulos spune că "cei de la DSP mi-au spus că dosarul e pe masa lui Arafat si trebuie să-l sun pe domnul Arafat".

 

 

 

 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro