Iubitoare de animale, mesaj ȘOC despre polițistul Vezeteu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
O iubitoare de animale a scris un mesaj extrem de controversat despre polițistul Sorin Vezeteu care a fost înjunghiat mortal în Gara Burdujeni.

Adriana Popescu a scris pe pagina sa de Facebook că omul legii a murit pentru că a fost pedepsit de divinitate. Mai precis, femeia face referire la faptul că Sorin Vezeteu a postat, în urmă cu trei ani, o fotografie în care apare ținând un cuțit la gâtul unui iepure.

"Legea atractiei (n.r. - ?!) ne-a arătat cum acest polițist înjunghiat mortal în gât ieri-noapte a primit exact ceea ce făcea el animalelor. A simțit și el tăișul cutițului cum îi secționa jugulara. Sorin Vezeteu este numele lui, iar acum se află alături de spiritele tuturor animalelor pe care le-a ucis și mâncat", a scris Adriana Popescu pe Facebook.

(w670)

Cum era de așteptat, postarea a fost îndelung comentată, oamenii împărțindu-se în tabere pro și contra.

[citeste si]

Polițistul a fost omorât cu sânge rece pe peronul Gării Burdujeni. Crima a avut loc joi seară, în jurul orei 21.30. Agentul șef de poliție se afla în misiune de patrulare pe peronul gării. La un moment dat, un individ a venit pe la spate și fără să spună nimic, a început să-l lovească. Atacatorul, care era înarmat cu un cuțit, i-a aplicat omului legii o lovitură în zonă gâtului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel