Data actualizării:
Data publicării:

"Iubirea nu e de ajuns!". Cristina Joia a divorțat de soțul ei: Este ca o moarte, este cumplit!

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Cristina Joia
Sursa foto: Facebook Cristina Joia
Cristina Joia a mărturisit că a divorțat de soțul ei în urmă cu un an și jumătate. Arhitecta a vorbit despre motivul care a dus la această decizie.

"El a vrut să plece, dar asta nu mă face pe mine mai puțin vinovată. Dacă cei doi nu lucrează la relație în fiecare zi și nu prioritizează relația, lucrurile alea nu au cum să țină doar dacă se iubesc. De iubit ne-am iubit foarte mult. E o lecție pentru cei care ne ascultă: iubirea nu e de ajuns! Dacă vorbim despre cum se simte un divorț, e ca o moarte. Dacă acolo a fost o legătură și oamenii s-au iubit, divorțul e absolut cumplit. Realmente este o moarte. Este moartea a ceva ce a fost hrănit și a fost viu foarte mulți ani”, a mărturisit Cristina Joia în podcastul "Acasă la Măruță".

"Nu cred că mai sufăr la fel de mult, dar nu cred că e ceva ce trece. Cred că îți ia mult timp. Omul ăla alege, în fiecare zi, să fie cu tine şi, dacă nu îi dai suficiente motive să aleagă, la un moment dat alege să nu mai fie cu tine. E dreptul lui. Ne naștem și murim singuri. Avem dreptul să fim fericiți”, a adăugat arhitecta.

"Vine un moment în care realizezi că ești zob"

 

"Mi-a luat un an și jumătate să pot vorbi asumat despre mine ...e că atunci când te lovește trenul, dar te ridici, zâmbești ca și cum nu s-a întâmplat nimic, pentru că trebuie să continui. Sunt oameni cu probleme mult mai mari decât ale tale.. mi-am tot zis asta, dar vine un moment în care realizezi că ești zob și fix vulnerabilitatea și acceptarea asta te ajută să te reconstruiești. Nu aveți idee de câte ori, când mă umflasem de plâns noaptea, a două zi oamenii îmi spuneau "ai o energie așa bună, zâmbești tot timpul, viața ta trebuie să fie perfectă", a scris Cristina Joia pe Facebook.

Youtube video image

Citește și:

"Iertarea nu este pentru cei ce ne-au rănit". Cristina Joia, despre femeia care băgat-o în spital: Eu nu îmi doream răzbunare...

Recent, Cristina Joia a vorbit despre situația femeii care, în urmă cu doi ai, aproape că a desfigurat-o.

"Iertarea nu este pentru cei ce ne-au rănit, ci pentru noi! Prin iertare ne eliberăm. Eu nu o pot schimba pe ea, dar pot încerca să înţeleg de ce mi s-a întâmplat mie asta, care e lecţia mea şi modul în care depăşeşti anumite situaţii de cumpănă te definesc ca om, astfel încât eu mi-am găsit liniştea.

Eu nu îmi doream răzbunare, suferinţa mea nu era anulată dacă se adăuga şi a ei. Eu am făcut ce a ţinut de mine - deşi am fost sfătuită să nu depun plângere, am mers până la capăt, dar nu sunt eu în măsură să judec ce a hotărât Justiţia. Am nevoie să cred în binele din fiecare om, aşa că am aşteptat un an şi jumătate să-şi ceară scuze. Nu a făcut-o...

Suntem răniţi atunci când avem aşteptări, aşa că mult mai înţelept este să las trecutul acolo unde e, adică în urmă. Acum sunt bine şi asta datorită domnului doctor Dragoş Zamfirescu, care mi-a reconstruit nasul, dar o să mai am câteva intervenţii cu laser, să mai atenuez cicatricea", a spus Cristina Joia pentru click.ro.

Anul trecut în decembrie, agresoarea Cristinei Joia, arhitecta de la "Visuri la Cheie", și-a primit sentința oficială, după ce a lovit-o cu sălbăticie pe vedetă.  Femeia a fost condamnată definitiv la un an și trei luni de închisoare. Cu toate astea, aceasta nu va ajunge în spatele gratiilor, deoarece pedeapsa dată a fost suspendată, cel mai probabil după ce  magistrații au apreciat faptul că inculpata are grijă de trei copii și de mama sa care este bolnavă.

De asemenea, agresoarea trebuie să-i plătească arhitectei daune morale în valoarea de 10.000 de euro și aproape 8.000 de lei despăgubiri materiale, dar și aproape 3.000 de lei către spitalul unde a fost internată Cristina. 

În luna noiembrie 2020, Cristina Joia a fost desfigurată de o femeie, care a lovit-o în plină figură cu un obiect dur, într-un magazin din Capitală. Aceasta a fost internată de urgență în spital și operată la nas după ce a primit diagnosticul de piramidă nazală fracturată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel