Îți plac porcul și salata de boeuf? Mihaela Bilic îți spune secretele pentru ca aceste alimente să nu te îngrașe de Crăciun
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Facebook Mihaela Bilic
Facebook Mihaela Bilic
Alimentele de pe masa de Crăciun sunt delicioase, dar cum facem să nu ne îngrășăm din cauza lor?

Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre cum arată masa de Crăciun pentru ea, dar și despre secretele de nutriție pe care se bazează în preajma sărbătorilor, pentru a nu intra în noul an cu vreun kilogram în plus. 

„Secretul e unul singur: să mănânci din toate, dar nu TOT! Porția face diferența. Dacă nu vrei să te alegi cu o indigestie sau cu câteva kilograme în plus, trebuie să fii atent la cantitate. E o mare diferență între 4 sarmale și 8 sarmale, între o felie de cozonac și tot cozonacul. Și salata de boeuf se poate transforma într-o bombă calorică dacă o înecăm în maioneză. Cât despre carnea de porc, depinde ce bucățică alegem. Mușchiulețul are 4% grăsime, ceafa 15%, iar costița 30%. Plus că nu trebuie să mâncăm totul la o singură masă, de la Crăciun până la Anul Nou avem atâtea zile în care ne putem satisface toate poftele”, a zis Dr. Mihaela Bilic.

Vedeți continuarea pe Spectacola.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel