Italianul care și-a executat fosta soție, în Mehedinți, a murit
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay
Italianul în vârstă de 73 de ani care și-a împușcat fosta soție în cap, pe o stradă din Vânju Mare, în Mehedinți, a murit. 

Italianul care și-a executat fosta soție pe o stradă din Vânju Mare, în Mehedinți, a murit. El încercase să-și pună capăt zilelor și fusese transportat la spital în stare gravă. Medicii au confirmat decesul astăzi, la ora 12.20, potrivit Observator

După crima care a avut loc în stradă, în fața magazinului de pompe funebre unde lucra femeia în vârstă de 43 de ani, bărbatul s-a împușcat în piept. Cu câteva clipe înainte, bărbatul mersese la magazin pentru a vorbi cu Loredana. Acolo însă, între ei a izbucnit un conflict. 

CITEȘTE ȘI: Cine este femeia din Vânju Mare, împușcată în cap de fostul soț italian. A fugit în stradă, strigând după ajutor, dar nu a scăpat- FOTO în articol

Italianul s-a întors în România după ce femeia l-a părăsit. Ea a cerut un ordin de protecție, așteptându-se la ce e mai rău din partea bărbatului, dar acesta a expirat la începutul lunii decembrie. 

Loredana l-a cunoscut pe italian în urmă cu aproape 20 de ani și au avut împreună doi copii de 13 și 17 ani. Acum circa patru ani, femeia a decis să-l părăsească. Copiii au rămas cu tatăl în Italia și, între timp, ea a cunoscut un alt bărbat. Italianul însă nu a acceptat niciodată despărțirea de ea. 

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV / De ce apare VIOLENȚA în familie, cazuri care terifiază România. Psihologul Radu Leca: Traumele din copilărie se transformă în dorința de a lovi

VEZI ȘI: Dublă crimă descoperită după un accident rutier

La începutul lunii decembrie, după un accident rutier care a avut loc în Costești, județul Vaslui, o dublă crimă a ieșit la iveală.

Un șofer de 80 de ani a ieșit cu mașina de pe carosabil și, ulterior, i-a mărturisit unui alt conducător auto că și-a ucis soția și fiul. Potrivit primelor informații, cei doi au fost găsiți morți în casă, a transmis Antena3. 

Bărbatul era singur în mașină când a ieșit de pe carosabil. O femeie aflată la volanul altui autoturism a văzut accidentul și a oprit. Ea a observat că șoferul coborâse deja din mașină și era plin de sânge. Acesta i-a mărturisit că nu are nimic, iar sângele nu provenea din urma accidentului, ci îl avea pe haine pentru că și-a omorât soția și fiul. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel