Italia. Premierul Conte anunță încetarea oricărei activități de producție: "E cea mai gravă criză"
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Premierul italian Giuseppe Conte a anunţat în noaptea de sâmbătă spre duminică încetarea ''oricărei activităţi de producţie'' care nu va fi indispensabilă pentru a garanta aprovizionarea cu bunuri esenţiale a populaţiei, relatează AFP.

Guvernul a decis să închidă orice activitatea de producţie pe teritoriu care nu va fi strict necesară, crucială şi indispensabilă pentru a ne garanta bunurile şi serviciile esenţiale, a spus el într-un discurs oficial pentru a anunţa acest pas suplimentar în măsurile restrictive luate în încercarea de a opri pandemia cauzată de coronavirus.

Premierul a adăugat că farmaciile, supermarketurile şi magazinele alimentare, serviciile poştale, financiare şi de asigurare, transporturile vor continua să funcţioneze. "Încetinim motorul productiv al ţării, dar nu îl oprim", a spus el despre o "decizie nu tocmai uşoară".

Nu putem ascunde realitatea care este în fiecare zi în faţa ochilor noştri. Este cea mai gravă criză pe care o traversează ţara de la cel De-al Doilea Război Mondial , a menţionat premierul italian.

Măsurile adoptate necesită timp pentru a intra în vigoare. Trebuie să respectăm toate aceste reguli cu răbdare şi încredere, a subliniat Giuseppe Conte, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel