ITALIA: O româncă a câștigat 1.500 de euro pe lună timp de 20 de ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
O româncă din Torino a primit o veste extraordinară. Femeia a câştigat un venit de 1.500 de euro pe lună timp de 20 de ani într-un mod foarte simplu.

Un bilet "Gratta e Vinci" Super Settimana în valoare de 5 euro care i-a adus premiul cel mare: după ce l-a răzuit, femeia a constatat că viitorul său este asigurat pentru viitorii 20 de ani, ea urmând a încasa săptămânal o rentă de nu mai puţin de 1500 Euro.

Vânzătorul povesteşte că doamna este una dintre clienţii fideli , cartonul câştigător fiind cumpărat în cursul dimineţii. Seara, norocoasa s-a întors cu o fotocopie a biletului câştigător pentru a-i da marea veste și a-i mulţumi.

"Super mattina" sunt bilete răzuibile emise de Loteria Italiană, cu preţul de 1,2 şi 5 euro şi care, pentru prima dată în istoria acestui tip de joc, aduc un venit săptămânal fix, ce diferă în funcţie de valoarea iniţială a biletului.

Toţi amatorii de "Gratta e vinci" au apreciat această nouă posibilitate de câştig, care până acum a făcut fericiţi 47 de jucători, aproximativ 13 în fiecare lună, scrie Știri Diaspora.

VEZI ȘI: ADEVĂRUL despre averea lui Varujan Vosganian. Mesaj către ANI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel