ISU, declarații după ce tânărul de 23 de ani s-a aruncat în gol: NU putem vorbi despre un EȘEC. Suntem profesioniști
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus
Reprezentanții ISU au făcut primele declarații după ce tânărul de 23 de ani s-a aruncat în gol de pe o clădire din București, după două ore de negocieri.

"Nu putem vorbi despre un eșec în primul rând și nu putem vorbi că se mai întâmplă pentru că la urma urmei suntem profesioniști. Eu am de spus doar atât, dacă exista o fărâmă, o mică fărâmă, și scuzați-mi expresia dacă este nepotrivită, ca persoana să dorească să fie salvată, ca noi să simțim că putem să acționăm, acționam.

V-am spus, în autoscară, am reușit într-o oarecare măsură să-i distragem atenția fără să ne vadă. Nu voia nici să o ridicăm că se amenința că aruncă, și oamenii erau pregătiți acolo jos, era motorul pornit, pompa calată, doar aveam nevoie să ridicăm o manetă și deja scara era sus.", a declarat un reprezentat ISU prezent la locul incidentului.

Precizăm că un tânăr de 23 de ani s-a aruncat în gol, în București, după două ore de negocieri. Negociatorii o aduseseră acolo şi pe fosta lui iubită, mai mulți prieteni, dar şi pe psihologul care îl consilia în ultima vreme. Acesta ar fi fost consumator de droguri și s-ar fi aflat în sevraj, potrivit RealitateaPlus. Medicii îi acordă primele îngrijiri medicale și încearcă să îl stabilizeze. Acesta se află intubat și va fi transferat la spital.

VEZI ȘI: Un tânăr de 23 de ani s-a aruncat în gol, în București, după două ore de negocieri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel