ISTERIE cu vaccinul AstraZeneca. În această nebunie de panică indusă, o țară adevărată a demonstrat că nu se clatină după o așa zisă știre
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: RMC
WhatsApp
Ca măsură de extremă precauție, România a decis carantinarea temporară a anumitor doze de vaccin AstraZeneca până la finalizarea evaluării Agenției Europene a Medicamentului.

Germania a suspendat folosirea vaccinului împotriva Covid-19 al companiei AstraZeneca, în mijlocul îngrijorărilor legate de posibilele efecte adverse ale vaccinului. Ulterior, și Franța și Italia au anunțat suspendarea vaccinării cu AstraZeneca tot pe baza acestor suspiciuni. Austria suspendase anterior şi ea administrarea vaccinurilor dintr-un alt lot produs de AstraZeneca, după decesul unei persoane diagnosticate cu tromboză multiplă (formarea de cheaguri de sânge). Sunt doar câteva dintre țările care au decis suspendarea vaccinării cu anumite loturi din AstraZeneca.

O țară adevărată nu se clatină după o așa zisă știre de presă

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a respins luni ideea ca Marea Britanie să suspende campania de imunizare cu vaccinul dezvoltat de AstraZeneca şi Universitatea Oxford, după ce Germania s-a alăturat statelor care au anunţat suspendarea utilizării sale.

Boris Johnson a insistat că autoritatea britanică de reglementare a medicamentelor este 'una din cele mai exigente şi mai experimentate' din lume şi că aceşti experţi nu văd 'absolut niciun motiv' de a întrerupe administrarea vreunuia dintre vaccinuri.

Jurnalistul Val Vâlcu a făcut un comentariu despre acest subiect

Ziaristul a spus că o țară adevărată, așa cum este Marea Britanie. nu se clatină după isteria din presă. De asemenea, Val Vâlcu a spus că este imoral să ții vaccinuri prin depozite: ”Scoate-le pentru cei care vor să se vaccineze, care înțeleg știința!”

În plus, cheagurile se previn foarte ușor. Toți pacientii care au stent, de oriunde în lume, și trebuie să se ferească de cheaguri, primesc, de exemplu, un Aspenter pe zi. Banala aspirină rezolvă problema pentru cei temători. Așa te vaccinezi fără grijă, dacă îți e teamă de cheaguri!

Dar nu este normal să ții vaccinurile în depozit! Poate sunt oameni care cred în știință și vor să se vaccineze cu orice lot. S-a văzut că este bătaie pe vaccinuri! Oamenii chiar vor să se vaccineze. Dacă nu vrei să crezi că apariția acelor cazuri de tromboză sunt o coincidență, nu-i nimic, lasă-i pe cei tineri să se vaccineze! Nu ține vaccinurile în frigidere!

Marea Britanie nu se îndoaie la o știre de presă, nu cade în genunchi că s-a făcut isterie la nu știu ce post de televiziune. Acolo nu este nicio problemă, niciun caz.

”Unii vor să se vaccineze cu vaccinuri rusești sau chinezești despre care nu știe nimeni dacă au vreun efect! Austria ia în calcul vaccinul rusesc Sputnik V sau cel chinezesc, dar e reticientă la un vaccin îndelung studiat, așa cum este AstraZeneca!”, a subliniat Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel