Israelul, pe picior de război. Încă un lider Hamas ucis, vineri seara
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Ahmed Abu Jalal, un lider al aripii militare a mişcării Hamas,  a fost ucis, vineri seara, în raidul aerian israelian efectuat în zona Maghazi din Fâşia Gaza, anunţă surse palestiniene citate de site-ul Ynetnews.

 Potrivit surselor citate, Ahmed Abu Jalal a fost ucis într-un raid aerian care a avut loc în apropierea taberei de refugiaţi de la Maghazi, situată în centrul Fâşiei Gaza.

 În atac au fost ucişi şi doi fraţi ai lui Abu Jalal, precum şi o altă persoană.

 "Patru civili au devenit martiri în zona Maghazi, în centrul Fâşiei Gaza", a declarat Achraf al-Qudra, un purtător de cuvânt al serviciilor medicale din Fâşia Gaza, un teritoriu palestinian aflat sub controlul mişcării islamiste Hamas.

 Bilanţul operaţiunii israeliene "Pilon al Apărării" a ajuns la 28 de morţi în Fâşia Gaza. În Israel, trei civili au fost ucişi într-un atac cu rachetă lansat din Fâşia Gaza.

 Israelul blochează toate drumurile spre Fâşia Gaza, sugerând eventualitatea unei operaţiuni terestre, în ultimele zile fiind mobilizate peste 30.000 de rezerviști.

Armata israeliană a atacat 613 obiective "teroriste" de la începutul operaţiunilor în Fâşia Gaza, care ar putea dura aproximativ şapte săptămâni, informează site-ul Ynetnews.com.  Potrivit armatei israeliene, în prima zi a raidurilor aeriene, a fost distrusă o fabrică de avioane fără pilot aparţinând Hamas.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel