ISRAELA Vodovoz a murit. Brancu: Ce NU știa nimeni despre Israela
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Israela Vodovoz a murit. Cristi Brancu a povestit cine a fost această femeie care a surprins o țară întreagă când s-a căsătorit cu un bărbat mult mai tânăr decât ea.

"Îmi pare rău! Nu îmi vine să cred! Este incredibil. Cred că ultima ei apariție televizată a fost chiar aici, la noi. Israela își dorea, atât de mult, să plece în străinătate. Nimeni nu o mai văzuse de vara trecută. Era extrem de pozitivă și își dorea foarte mult să-și revină. Se gândea, în continuare, la Liviu. În ultimul an al vieții ei, cred că Dumnezeu a vrut ca ea să se agite pentru toate cauzele posibile de la 'Acces direct'. Lupta împotriva violenței în familie. Pentru mine, faptul că Israela a murit este o știre absolut cumplită. Era o femeie care putea dărui atât de mult! Îmi spunea mereu că are o mulțume de planuri", a spus Cristi Brancu la Antena Stars.

[citeste si]

Cine a fost Israela Vodovoz

"Israela Vodovoz a trăit mai multe vieți. Prima parte a vieții ei și-a petrecut-o în România. Apoi a fost în exil, în Israel, împreună cu familia sa. A avut o perioadă în care a fost în armata israeliană, după care a trăit în SUA. Apoi a venit în România. A trecut prin momente când a vrut să-și pună capăt zilelor. Atâtea și atâtea lucruri au fost în viața acestei femei... A încercat să-și arate tinerețea și a vrut să sfideze orice tipar social. Din păcate... a murit un om tânăr. La vârsta ei, Israela era un om tânăr", a mai spus Cristi Brancu.

IATĂ ȘI: ISRAELA Vodovoz a murit. Oana Turcu, DEZVĂLUIRE cumplită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel