ISRAELA Vodovoz a murit. Brancu: Ce NU știa nimeni despre Israela
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 10 Martie 2018, 09:26
WhatsApp
Israela Vodovoz a murit. Cristi Brancu a povestit cine a fost această femeie care a surprins o țară întreagă când s-a căsătorit cu un bărbat mult mai tânăr decât ea.

"Îmi pare rău! Nu îmi vine să cred! Este incredibil. Cred că ultima ei apariție televizată a fost chiar aici, la noi. Israela își dorea, atât de mult, să plece în străinătate. Nimeni nu o mai văzuse de vara trecută. Era extrem de pozitivă și își dorea foarte mult să-și revină. Se gândea, în continuare, la Liviu. În ultimul an al vieții ei, cred că Dumnezeu a vrut ca ea să se agite pentru toate cauzele posibile de la 'Acces direct'. Lupta împotriva violenței în familie. Pentru mine, faptul că Israela a murit este o știre absolut cumplită. Era o femeie care putea dărui atât de mult! Îmi spunea mereu că are o mulțume de planuri", a spus Cristi Brancu la Antena Stars.

[citeste si]

Cine a fost Israela Vodovoz

"Israela Vodovoz a trăit mai multe vieți. Prima parte a vieții ei și-a petrecut-o în România. Apoi a fost în exil, în Israel, împreună cu familia sa. A avut o perioadă în care a fost în armata israeliană, după care a trăit în SUA. Apoi a venit în România. A trecut prin momente când a vrut să-și pună capăt zilelor. Atâtea și atâtea lucruri au fost în viața acestei femei... A încercat să-și arate tinerețea și a vrut să sfideze orice tipar social. Din păcate... a murit un om tânăr. La vârsta ei, Israela era un om tânăr", a mai spus Cristi Brancu.

IATĂ ȘI: ISRAELA Vodovoz a murit. Oana Turcu, DEZVĂLUIRE cumplită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?