Irinel Columbeanu, sărac, dar fericit. Ce spune după ce a pierdut 150 de milioane de euro: Nu regret!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook Irinel Columbeanu
Foto: Facebook Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri despre cum i s-a schimbat viața.

Dacă în urmă cu câţiva ani era considerat unul dintre cei mai bogaţi oameni ai României, Irinel Columbeanu a ajuns de nerecunoscut.

În anul 2007, Irinel Columbeanu avea estimată o avere de 150 de milioane de euro, dar în prezent, are o viață modestă, după ce ani de zile a trăit în lux și a fost numit "milionarul de la Izvorani". 

Într-un interviu recent, întrebat despre finanțele sale și cât de mult l-a afectat pandemia, Irinel Columbeanu a făcut declarații neașteptate. 

"Nu m-am simțit niciodată atât de bine ca în prezent, sentiment prilejuit probabil și de răgazul pentru introspecție fortuit generat de pandemie", a declatat Irinel Columbeanu, pentru ciao.ro.

Mai mult, întrebat câți prieteni i-au rămas aproape de când și-a pierdut averea, el a spus că: "Fără a-i număra (nici nu aș avea cum, îmi place să cred că nu am apucat să îi cunosc personal pe toți), aceiași cu adevărat prieteni și înainte". 

Ce a învățat de la viață și ce sfaturi le dă românilor


"Semnificația drumului oricui în viață. “Răbdare, toate la timpul lor”, ar fi o părere, nu un sfat, celor care simt că nu ar trebui să treacă degeaba prin viață. Nu am regrete, deoarece e prea devreme și eu sunt prea mărunt pentru astfel de aprecieri", a mai spus el. 

În plus, fostul soț al Monicăi Gabor a spus că plănuiește un business nou.

Câţi bani dă pe mâncare, lunar, deşi e sărac

"Mai am bani câți e nevoie, de câți e nevoie să trăiesc liniștit, fără problemele pe care le aveam înainte. Iar disponibilitatea mea de a face bani se dovedește în timp și zi de zi. Cheltuiesc pe mâncare undeva între 3.000 şi 5.000 de lei cred. Se întâmplă să folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna. Nu am atâta răbdare.

Nu știți problemele pe care le induce faptul de a avea bani și nevoia de a-i păzi și a-i înmulți? Sunt foarte mari aceste probleme și devoratoare de timp și de bună dispoziție", a declarat Irinel Columbeanu în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Incendiul vilei de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, înscenat

La sfârșitul lunii octombrie 2020, vila lui Irinel Columbeanu era mistuită de flăcări. Atunci, pompierii au intervenit cu 10 autospeciale de stingere și două utilitare de tipul autoscară deoarece clădirea avea etaj.

Suprafața cuprinsă de flăcări a fost de aproximativ 1.000 de metri pătrați.

La câteva luni distanță de nefericitul eveniment, Irinel Columbeanu a făcut câteva declarații șocante despre ce anume ar fi stat de fapt în spatele incendiului de proporții. Acesta susține că incendiul care i-a mistuit casa pe care banca i-a luat-o din cauza datoriilor neachitat a fost înscenat, acoperind, de fapt, un furt foarte bine pus la punct. Potrivit spuselor sale, în urma incendiului ar fi rămas fără fresca realizată de Sabin Bălașa, care pe lângă o valoare financiară imensă, avea și valoare sentimentală.

"A fost un furt deghizat. Cred ca au luat fresca pe care o știi. Nu s-a găsit nicio urma din frescă… Erau trei și toate trei puteau fi luate. Una dintre ele a fost și luată, când era și Monica, pentru un eveniment, și apoi a fost pusă la loc. Grație tehnicii lui Bălașa toate trei frescele puteau fi mutate", a declarat Irinel Columbeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel