Irinel Columbeanu, pus la zid de Selly. Vloggerul l-a taxat grav pe fostul milionar: "A dat foarte mulți bani pe femei"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Andrei Șelaru l-a criticat pe Irinel Columbeanu într-unul din cele mai recente vloguri postate pe YouTube.

Recent, influencerul și-a îndreptat atenția către situația dificilă în care se află Irinel Columbeanu, aducând critici pertinente. În prezent, fostul om de afaceri în vârstă de 66 de ani își petrece bătrânețea într-un azil din Ghermănești, devenind dependent de ajutorul prietenilor pentru a face față nevoilor financiare lunare de 7000 de lei, însemnând cazarea în căminul de bătrâni. Tragedia este cu atât mai mare cu cât Irinel Columbeanu și-a pierdut în timp record întreaga avere evaluată la aproximativ 150 de milioane de euro.

Cine e vinovat pentru decăderea lui Columbeanu

Într-un episod recent postat pe canalul său de YouTube, Selly a analizat în detaliu căderea abruptă a lui Irinel Columbeanu, ilustrând această dramă cu un titlu sugestiv și ironic: „Irinel Columbeanu: De la prinț la cerșetor”.

Tânărul crede că femeile sunt cele care l-au adus în pragul sărăciei pe fostul magnat. Într-un mod direct, Selly a evidențiat faptul că Irinel Columbeanu nu dispune în prezent de resurse financiare nici măcar pentru a-și acoperi cheltuielile la azil. Mai mult decât atât, Selly a afirmat că acesta a ajuns să „cerșească” sprijin de la cunoscuți și rude.

„Ploua și a pierdut 150 de milioane de euro. A plouat în beton. Dacă a fost așa relaxat și în anii ăia, înțeleg cum i-a pierdut. E nașpa să fii numit fost om de afaceri. E aiurea să pierzi atât. Eu la 1 milion rămas ziceam că gata, mă retrag și aia e. Pe plan personal el nu s-a oprit din extravaganțe. El a dat foarte mulți bani pe femei. El nu știa câți bani are, era greu să le evalueze și cred că prețurile la imobiliarele lui au scăzut fix atunci. Pare că a fost blestemat. Eu mă opream la 1 milion și îmi trăiam viața”, a spus Selly, în noul său vlog, postat pe YouTube.

         

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel