Irinel Columbeanu este dispus să plătească pensie alimentară de 2.000 lei pentru Irina
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
irina irinel monica columbeanu
irina irinel monica columbeanu

Irinel Columbeanu a declarat luni la Tribunalul Bucureşti (TB) că, dacă fetiţa sa Irina va fi încredinţată Monicăi Columbeanu, este dispus să plătească o pensie alimentară de 2.000 de lei, instanţa urmând să ia o decizie în acest proces.

Instanţa Tribunalului Bucureşti a continuat luni dezbaterile cu privire la recursul Monicăi Columbeanu faţă de decizia prin care Judecătoria Buftea a încredinţat-o temporar pe Irina tatălui său, Irinel Columbeanu. În sala de judecată au fost prezenţi atât Irinel, cât şi Monica Columbeanu. Omul de afaceri a depus un set de documente şi de înscrisuri, care au fost luate în evidenţă ca probe de către instanţă. În faţa instanţei, Irinel Columbeanu a arătat că este dispus să ofere 2.000 de lei pensia alimentară Irinei, în cazul în care instanţa decide că fetiţa să rămână la mamă, informează Mediafax.

Pe de altă parte, Monica a spus că instanţa este cea care trebuie să calculeze un procent din veniturile ei, care să ajungă la fetiţă, dacă aceasta rămâne la Irinel Columbeanu. Referitor la soţul său, fotomodelul a susţinut că acesta nu s-ar fi interesat niciun moment de Irina, în perioada cât ele au fost plecate în SUA şi că, de fapt, ea a fost cea care a menţinut relaţia tată-fiică, cerându-i lui Irinel să discute cu fetiţa pe internet.

Monica a mai spus că după ce fetiţa a ajuns în ţară şi în perioada în care ea a mai rămas în SUA a menţinut legătura doar cu fetiţa, prin intermediul mamei sale, din cauza unor mesaje de ameninţare primite de la soţul ei. Instanţa urmează să ia o decizie în acest proces. La ieşirea din sala de judecată, întrebat fiind despre documentele depuse luni, Irinel a arătat că probele dovedesc "tarifele pe care Monica le-a perceput". Întrebat la ce se referă şi dacă o acuză pe soţia sa de imoralitate, el a refuzat să dea detalii.

Cei doi au plecat separat către Judecătoria Buftea unde luni se judecă un nou termen în procesul de divorţ. Cererea a fost introdusă de Monica Columbeanu, demersul ei fiind comentat pe larg de presă, mai ales că ea a solicitat separat, prin ordonanţă preşedinţială, încredinţarea fiicei sale, cerere respinsă de Judecătoria Buftea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel