Irina Rimes, IEȘIRE în online: "Voiam să o spun de mult și mă tot ABȚINEAM"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Irina Rimes
Irina Rimes
Irina Rimes a rupt tăcerea după pandemia de COVID-19. 

Irina Rimes a lansat în pandemie albumul „Pastila” pe care l-a livrat chiar ea, de dragul fanilor. Artista a compus şi albumul pentru anul viitor, a învăţat limba franceză şi a făcut sport.

„Pastila” este un album diferit: „A fost o ieşire artistică. O chestie pe care voiam să o spun de mult şi mă tot abţineam”, spune Irina

„Izolarea în sine mie mi-a prins bine pentru că am reuşit să mă întorc la mine cumva. Mi-am mutat studioul acasă, care e aici în dreapta mea, un studio mic şi foarte modest dar care şi-a făcut treaba cu albumul şi nu numai. În continuare ţin sesiuni acasă. Fac sesiuni acasă şi am învăţat să fac chestii singură, adică să încep cu o mini producţie, să pun o tobă, să pun un pian, să trag o voce, să mi le tai singură, să mi le aranjez în proiect. Cumva, la mine izolarea asta a fost despre dezvoltare", a spus Irina Rimes.

A decis să livreze albumele personal

Spune că a decis să livreze albumele personal pentru a vedea chipurile oamenilor: „Ca să văd zâmbetele pe faţa lor pentru că nu le-am vazut de mult şi, sincer vă spun, mi-era dor. Îmi place că oamenii atunci când vin la mine nu spun niciodată: Vai, Irina, am visat mereu să te văd, ci vin la mine şi îmi spun / Mulţumesc pentru muzică! Muzica ta m-a ajutat", mai spune artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel