Data publicării:
Irina Loghin nu a mai vorbit cu Benone Sinulescu de doi ani. Mărturisiri despre soția artistului
Cântăreața Irina Loghin a vorbit despre Benone Sinulescu, care se află, în prezent, internat la Spitalul Judeţean din Arad.
„Aflu cu stupoare. Mai aflăm de la colegi care au ținut legătura cu el că era bine. Cineva, acum vreo două săptămâni, mi-a spus că nu se simțea așa de bine, dar nu chiar în această stare gravă de care aflu. Eu nu am deschis astăzi televizorul, de la colegi aflu. Eu nu am mai vorbit cu el de la Festivalul Cerbul de Aur din urmă cu doi ani. Dar era bine! El e un luptător, nu cred că se va întâmpla ceva foarte grav. Soția lui avea foarte mare grijă de el! Și cu alimentație, cu tot! Sperăm să fie bine!”, a spus Irina Loghin, sâmbătă după-amiază, la Antena 3, la News Magazine.
„În urmă cu doi ani, era foarte echilibrat”, a adăugat cântăreața.
„Pe soția lui o cunosc foarte bine, îl iubește foarte mult! L-a îngrijit foarte, foarte bine, chiar Benone spunea că nu face doi pași fără ea”, a mai zis Irina Loghin.
VEZI ȘI: Benone Sinulescu a vorbit despre moartea sa. Declarațiile, în contextul ultimelor evenimente, dau fiori
„El este un luptător, va fi bine!”, a conchis Irina Loghin.
VEZI ȘI: Benone Sinulescu, internat. Director medical: O singură problemă pot să comunic
Cântăreţul de muzică populară Benone Sinulescu s-a născut la data de 24 mai 1937, în localitatea Siriu din judeţul Buzău. A făcut parte din corul bisericii, unde cânta la Denii şi la Prohod. După ce a terminat şcoala elementară din Siriu, a devenit solistul şcolii din Pleşcoi şi dirijorul corului. La vârsta de 12-13 ani, avea deja un repertoriu vast şi cunoştea şi cântecele unor artişti precum: Ioana Radu, Maria Tănase şi Maria Lătăreţu.
În timp ce urma cursurile Şcolii Medii Tehnice din Buzău, mergea să cânte la staţia de amplificare a oraşului. După absolvire, a mers la Bucureşti unde a dat examen la Şcoala Specială de Muzică, dar nu a reuşit să intre de prima dată. Ulterior, a fost luat în clasa Elisabetei Moldoveanu, profesoară de canto.
În 1956, la vârsta de 18 ani a înregistrat la radio piesele: "Străina mamei, străină", "La Lenuţa sub cerdac" şi "În munţii Buzăului". Au urmat concerte în ţară şi în străinătate, cele mai mari succese înregistrându-le cu ansamblul "Ciocârlia".
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News