Irina Fodor a publicat dovada supremă, după ce a fost fotografiată de paparazzi acasă la Ștefan Bănică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
După ce în presa mondenă au apărut imagini cu Irina Fodor în fața garajului lui Ștefan Bănică, insinuându-se că între cei doi ar fi ceva mai mult decât o relație profesională, Irina Fodor a publicat dovada supremă, pentru a nu mai exista „discuții aberante și inutile”.

Irina Fodor a publicat pe rețelele de socializare e-mail-ul pe care ea și alți colegi l-au primit cu scopul de a programa o întâlnire de lucru, pentru show-ul Dancing on ice – Vis în doi. Soția lui Răzvan Fodor a explicat că imaginile au fost scoase din context.

În e-mail-ul publicat de Irina Fodor pe Instagram se observă planificarea ședinței: „Vă așteptăm azi la ora 15:00 la Ștefan acasă. Când ajungeți, puteți parca în fața garajului lui Ștefan.”

„De o săptămână, colegii din presă creează titluri care mai de care mai bombastice și preiau în buclă o informație artificială, fără a verifica realitatea. Întâmplător, împărțim aceeași meserie, pentru că și eu am fost zece ani reporter, dar am fost învățată, la facultate și de-a lungul timpului, să verific sursele și să lucrez cu dovezi. Așadar, dacă nu m-a sunat nimeni până acum să mă întrebe cum au stat lucrurile de fapt, fidelă principiilor, am hotărât să arăt eu care este adevărul, ca să nu mai existe discuții aberante și inutile.

Întâlnirea despre care s-a scris în diferite moduri a fost, de fapt, o ședință legată de proiectul live pe care îl prezentăm. Lucrurile au fost scoase din context, persoane prezente la fața locului au fost evitate în fotografii și așa s-a creat o știre falsă. Sunt absolut convinsă că există imagini și cu ceilalți colegi care au venit la întâlnire sau cu Lavinia, care a coborât o dată cu Ștefan din mașina lor, dar nu ar mai fi existat nici un interes pentru articol dacă le-ar fi arătat și pe acelea.

Asta e tot ce am de spus și ce aș fi spus de la început, dacă mă întreba cineva, măcar cei care au preluat informația cu copy-paste de la sursa initială, care sigur are toate fotografiile, dar nu vrea să le publice, pentru că nu ar mai fi nimic “spectaculos/scandalos” în așa-zisa lor “paparazzeală a anului”. Vă mulțumesc frumos! Numai bine tuturor!”, a scris Irina Fodor pe Instagram, unde a publicat și e-mail-ul la care a făcut referire:

2. -imagine fara descriere- (irina_fodor_captura_instagram_mesaj_32713400.jpg)

Citește și: Irina Fodor, echipă cu Ștefan Bănică: Onoare și responsabilitate, având în vedere experința lui în emisiuni live

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel