Ireal ce mânca Piedone! Vă vine să credeți? / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Agerpres
Agerpres
Ireal ce mânca Piedone!

Cristian Popescu Piedone a avut și 220 de kilograme. Apoi a făcut două operații și, într-un final, a slăbit. Dar ce mânca pe vremea când era obez? Aflați în rândurile de mai jos.

35 de hamburgeri

„Inima mi se mărise, rinichii mi se măriseră. Aveam pulsul sub cel normal, avea, bradicardie. Chiar dacă aveam 220 kilograme, niciun organ nu era învelit în grăsime. Totul era la exterior. Este un lucru foarte rar. La 220 kilograme, nu aveam probleme cu colesterolul. Aveam doar tensiune arterială, dar în rest aveam analize ca de bebeluș.

Mâncam mult. Haideți să vă spun recordul. Țin minte că se deschisese McDonald's Virtuții. Avusesem o acțiune de noapte și mi se făcuse foame. Am comandat 35 de hamburgeri. Șoferul a mâncat 1, eu 34. Singurul lucru pe care îl eliminam era felia de deasupra. Am mâncat carnea de la 34 de hamburgeri. Îmi plouă în gură când mă gândesc”, a povestit Cristian Popescu Piedone.

Un lighean de cartofi prăjiți

Cât despre cartofi prăjiți... mânca un lighean întreg. „Am fost coșmarul soției mele. Nu îmi prăjea o tigaie, ci un lighean de cartofi prăjiți...”, a mai zis primarul.

100 de mici

„De asemenea, în altă zi, am mâncat 100 de mici. Eram doi oameni la masă. Am comandat 100 de mici și două boluri de salată verde. Ospătarul, din reflex, a întrebat: „mai așteptați pe cineva?” I-am zis că nu. Și am comandat 100 de mici și cartofi prăjiți. Toții bucătarii se uitau cum mănânc 100 de mici. Și i-am mâncat”, a mai zis edilul Sectorului 5.

Cât despre omleta de dimineață, Cristian Popescu Piedone a zis: „Ce omletă... că nu aveau găini câte ouă puteam eu să mănânc”.

Cristian Popescu Piedone a făcut două operații pentru a-și rezolva problemele cu kilogramele.

Acum, edilul poate să mănânce maximum doi mici.

Vedeți mai multe în podcastul „Acasă la Măruță”:

VEZI ȘI: Divorț ținut la secret. Piedone, dezvăluire în premieră: „După 30 de ani de căsătorie, s-a întâmplat”. Dragostea pentru altă femeie l-a distrus - https://www.dcnews.ro/divort-tinut-la-secret-piedone-dezvaluire-in-premiera-dupa-aproape-30-de-ani-de-casatorie-s-a-intamplat_935307.html

VEZI ȘI: Fructul preferat al lui Piedone: E foarte bun. Îl recomand dacă vrei să mai faci vreo doi, trei copii - https://www.dcnews.ro/fructul-preferat-al-lui-piedone-e-foarte-bun-il-recomand-daca-vrei-sa-mai-faci-vreo-doi-trei-copii_935296.html

VEZI ȘI: Radu F. Alexandru, ipoteze după ce soția i-a dispărut: „A plecat în 1974 și nu s-a mai întors. Nu știu ce a pățit, dar sunt câteva speculații” - https://www.dcnews.ro/radu-f-alexandru-ipoteze-dupa-ce-sotia-i-a-disparut-a-plecat-in-1974-si-nu-s-a-mai-intors-nu-stiu-ce-a-patit-dar-sunt-cateva-speculatii_935138.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel