Ireal ce a putut să spună Columbeanu despre tatăl său. Serghei Mizil s-a enervat: Termină, Irinele! Nu începe ca Iliescu
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Agerpres
Agerpres
Serghei Mizil și Irinel Columbeanu au avut un schimb de replici despre tatăl fostului om de afaceri.

Ion Columbeanu a fost secretar general și șef al protocolului în guvernele regimului comunist, atât pe vremea lui Dej, cât și pe cea a lui Ceaușescu, dar a fost și în cele de după 1989, lucrând la Palatul Victoria până în vremea lui Adrian Năstase, în 2002.

Întrebat despre tatăl său, Irinel Columbeanu a spus doar că... a fost hamal. A fost momentul când Serghei Mizil s-a enervat și i-a zis lui Irinel Columbeanu să termine.

„Tatăl meu a fost hamal în Portul Constanța”, a zis Irinel Columbeanu.

Serghei Mizil l-a întrerupt și a spus: „Termină, Irinele! Irinele... nu începe ca Iliescu care spunea că este din familie de muncitori. Taică-tu a fost în Guvern de la Gheorghiu Dej până spre final. Hai... lasă-mă... Să nu ne dăm acum ce nu suntem... Și tata spărgea nuci cu c#ru. Hai să o lăsăm așa”.

Ion Columbeanu a ocupat diferite funcții, de la consilier la secretar general interimar sau șeful protocolului în Guvernele Gheorghiu Dej, în regimul Ceaușescu, fiind și după 1990 în Guvernele Roman și Văcăroiu. O bună parte din averea lui Irinel Columbeanu este pusă pe seama relațiilor tatălui său. Firmele lui Irinel Columbeanu au adus telefoanele Alcatel în anii 1990.

Irinel Columbeanu, la un pas de căsătorie?

Irinel Columbeanu a fost cerut în căsătorie! Olga Originala, sora lui Leo de la Strehaia, vrea să îi fie alături. Îi pare rău de el și plânge noaptea pentru el.

Irinel Columbeanu a zis că nici vorbă de căsătorie. Nu va fi nicio nuntă. 

În cadrul podcastului iȘpriț de Serghei Mizil, fostul afacerist a zis că a avut un Rolls-Royce pe care l-a cumpărat cu 600.000 de euro și a ajuns să-l dea pe 100.000 euro pentru a se putea descurca cu datoriile.

A avut și mai multe mașini Bentley pe care, de asemenea, le-a vândut pe sume foarte mici.

Întrebat de unde crede că a pornit declinul său, Irinel Columbeanu a zis: „Declinul meu a fost pentru că am pus toate ouăle în același coș, mă refer la aventura cu Columbeanitul. Acolo s-a oprit filmul”.

El a împrumutat mulți bani pentru a deschide o fabrică de ciment în Gorj. Cimentul urma să fie numit „Columbeanit” și să îi asigure succesul. Doar că a fost un dezastru. Credea că a inventat cimentul perfect.

VEZI ȘI: Semnătura care l-a înfundat pe Columbeanu. Serghei Mizil: Dar tu nu știi ce ai semnat?! / Iri: Nu m-am uitat bine... recunosc - https://www.dcnews.ro/semnatura-care-l-a-infundat-pe-columbeanu-serghei-mizil-dar-tu-nu-stii-ce-ai-semnat-iri-nu-m-am-uitat-bine-recunosc_935579.html

VEZI ȘI: Atenție: Irinel Columbeanu, imagini cu puternic impact emoțional! - https://www.dcnews.ro/atentie-irinel-columbeanu-imagini-cu-puternic-impact-emotional_935466.html

Puteți urmări aici podcastul iȘpriț de Serghei Mizil:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel