Data publicării:

Ipoteza lui Bulai despre „accidentul” aviatic în care a murit Prigojin: Ca la carte dacă te cerți cu Putin. Metoda nu e folosită doar de Rusia

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Captură video Youtube DW
Foto: Captură video Youtube DW
Val Vâlcu și Alfred Bulai au vorbit despre moartea lui Evgheni Prigojin. 

În cadrul emisiunii „Nod în Papură“, de la DC News și DC News TV, Val Vâlcu și Alfred Bulai au comentat „accidentul” aviatic în care a murit Evgheni Prigojin, la două luni după rebeliunea și marșul spre Moscova.

Ipoteza este destul de simplă. În general cei care se ceartă cu Putin au un destin tragic. Asta este o metodă pe care au folosit-o imperiile în general, nu numai Rusia. Sigur că e o metodă destul de veche, deși dacă te uiți în rapoartele CIA-ului, și ei elimină ținte fără jenă.

Deci nu trebuie să fim chiar atât de șocați. Fie vorba între noi, e o condiție de război acolo, chiar dacă îi zice operațiune specială, e război în toată regulă și sigur că te aștepți să-ți fie dat ca exemplu cineva care a fluierat în front.

Nu știu acum ce s-a întâmplat, cum. Am văzut că americanii ,care sunt prietenii dintotdeauna ai rușilor, au sugerat imediat că nu e nicio rachetă care să fi lovit avionul. Mă și amuz. În momentele cruciale, americanii vin și spun: „Nu, nu este vorba de Rusia”, a spus Alfred Bulai. 

„Un joc făcut ca la carte"

„Dacă ne gândim la tragedia reală a zborului care mergea în Indonezia și a fost lovit de o rachetă a separatiștilor ruși din Ucraina, acolo e altfel, adică avionul explodează în aer când e lovit de o rachetă. Aici, înclin să le dau dreptate, în sensul că a fost un incendiu la unul dintre motoare.”, a spus Val Vâlcu.

„Îți dai seama că un avion poate fi aranjat. E posibil absolut orice. E un joc mult mai diabolic în toată afacerea asta, haideți să fim serioși. Una este ceea ce ni se dă nouă și ceea ce înseamnă de fapt dedesubturile unui asemenea conflict.

În primul rând, Putin a sugerat acolo, în permanență că el este cel mai rațional și cumpătat posibil lider de care Occidentul are nevoie, dacă nu vor să aibă bube mari de tot.

Vine Medvedev și zice: „O să folosim arme nucleare”. Totuși, el este într-o poziție importantă și îl văd mulți ca un posibil succesor. El nu a făcut-o de nebun, astea sunt formulele.

În mod normal, ei trebuiau executați, omorâți și vine Putin și zice: „Sunt frații noștri, cum să-i omorâm? Populația civilă trebuie protejată". E o retorică și un joc care e făcut ca la carte. Chiar așa, credem orice chestie. E posibil orice.", a spus Alfred Bulai la emisiunea „Nod în Papură“ de la DC News și DC News TV. 

Vezi mai multe în video: 

Youtube video image

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Ai deficit de vitamina D și te-ai gândit să stai la soare? Gândește-te de două ori. Dr. Cătălina Poiană vine cu recomandări  https://www.dcnews.ro/ai-deficit-de-vitamina-d-si-te-ai-gandit-sa-stai-la-soare-gandeste-te-de-doua-ori-dr-catalina-poiana-vine-cu-recomandari_927744.html#google_vignette 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel