Data actualizării:
Data publicării:

Ipocrizia unui baron PSD: Rolexurile pesediste dau bine doar la "door to door"

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Politica
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Deputatul PSD de Giurgiu, Marian Mina, unul dintre cei mai vocali și critici social-democrați la adresa liberalilor, pare că are memoria scurtă. 

Fostul șef al Consiliului Județean Giurgiu s-a afișat în mai multe ocazii cu ceasuri scumpe, inclusiv cu un ceas de aur tip Rolex, așa cum se poate vedea în fotografiile apărute în presă. Nu la piață, ci la acțiuni door to door (n.r. din ușă-n ușă). Totul după ce, acum câteva zile, fostul lider PSD îi reproșa lui Rareș Bogdan faptul că se afișează cu un ceas scump. 

Fotografiile au fost făcute în septembrie 2020, așa cum apare pe pagina de Facebook PSD Giurgiu, chiar în campania de door to door. Liderul PSD Giurgiu s-a afișat în repetate rânduri cu ceasul de aur atunci, așa cum arată imaginile: și la întâlnirile cu pensionarii care implorau venituri mai mari, dar și în momente în care împărțea pliante electorale în mai multe comune.

2. -imagine fara descriere- (709ac95b-8b2b-4466-91d1-808992ca116d_83347000.jpg)

Mai mult decât atât, Marian Mina nu a declarat aceste bunuri. Potrivit ultimei declarații de avere, singura sursă de venit a social-democratului este salariul de deputat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel