Iorga Moraru: Kovesi a spus că există procurori care umblă pe la sediul PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Mihaela Moraru Iorga
Mihaela Moraru Iorga
Procurorul Mihaiela Iorga Moraru a făcut declarații explozive despre anumite jocuri pe care le-ar face acum fostul procuror-șef al DNA.

Mihaiela Iorga Moraru a declarat, la Antena 3, că există procurori care nu se înscriu pentru postul de procuror-șef al DNA "de frică". Mai mult, procurorul a povestit o întâmplare din care reiese că Laura Codruța Kovesi ar fi în continuare interesată de ce se întâmplă la Direcția Națională Anticorupție.

 "Sunt lucruri pe care le voi scrie"

Iorga Moraru a declarat că înainte să fie revocată, a fost sunată de un coleg care i-a spus că Laura Codruța Kovesi se interesează dacă nu cumva are susținerea PSD pentru a prelua șefia DNA. Același coleg, susține ea, i-a sugerat să meargă la Kovesi și să spună că nu vrea șefia DNA, ceea ce suține că nu a făcut. Mai mult, Iorga Moraru a declarat că fosta șefă a DNA a spus, într-o ședință, că există procurori care umblă pe la sediul PSD. În urma acestei dezvăluiri, Mihai Gâdea a întrebat-o dacă vor mai apărea astfel de informații care pot fi verificate. Mihaela Iorga a declarat: "Am spus aceste lucruri Inspecției Judiciare, sunt lucruri pe care le voi scrie", ceea ce înseamnă că ar putea urma un denunț. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel