Data actualizării:
Data publicării:

Ionuț Pintea, luat cu asalt de zeci de reacții de ură anti-PSD. Mesaj pentru Sorina Pintea: ”Mândria mea, lumina mea, modelul meu”

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Ionuț, fiul Sorinei Pintea, a primit zeci de comentarii de ură, după reacția sa în ancheta ce o vizează pe fostul ministru. 

Ionuț Pintea a reacționat după reținerea și ulterior arestarea mamei sale și a făcut mai multe precizări, pe Facebook. 

Vezi aici: Fiul Sorinei Pintea, mărturii din anchetă: "M-am întâlnit cu denunțătorul"

Ajuns în atenția publică, el a atras ura și mesajele foarte dure a zeci de internauți. Mesajele sunt cu un conținut foarte dur la adresa lui Ionuț Pintea- sunt foarte multe jigniri- și, mai ales, la adresa Sorinei Pintea. Sunt extrem de multe mesaje anti-PSD care coincid cu ”urări” pentru Sorina Pintea. Majoritatea celor care scriu, în termeni mult mai duri, doresc ca fostul ministru al Sănătății să ajungă la pușcărie. Mulți spun că e doar o ”pesedistă” care a luat banii de la bolnavi. Mesajele celor care-i scriu lui Ionuț Pintea nu pot fi reproduse la nivelul știrii, nici jignirile aduse fiului fostului ministru. 

”Uite un om care salvează vieți”

Înainte de aceste momente controversate pentru familia Pintea, Ionuț, fiul fostului ministru se lăuda cu prezența mamei sale și cu activitatea acesteia. În descrierea pozei din acest articol, el scria despre Sorina Pintea: ”Mândria mea, lumina mea, modelul meu. Mama”. La sfârșitul anului trecut, Ionuț Pintea mai scria, despre Sorina Pintea: ”Uite un om care salvează vieți, un om căruia-i pasă, un om care i-a pus pe restul pe primul loc... Un om pe care o numesc "mama"! Mândru de tine ! Ar trebui ca restul să ia exemplu tău! Însă e greu, foarte greu...”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel