Ioniță din Clejani, "bolnav" după ce a mers, alături de Viorica, la emisiunea Mihaelei Rădulescu: "Mi-a luat mințile, nu am fost în stare să vorbesc"
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Viorica si Ionita din Clejani
Sursa foto: Facebook Viorica si Ionita din Clejani
Ioniță din Clejani a povestit un episod prin care a trecut, în urmă cu mai mulți ani, când a fost invitat în emisiunea Mihaelei Rădulescu - "Duminica în familie".

"Mi-a luat mințile"

"La începuturi, Viorica nu vorbea nimic la interviuri. Vorbeam doar eu. Prezentam lucrurile mele, oficial. Înainte să lansez „Bordeiaș, am fost invitați la o emisiune. Veneam din Grecia, de la Acropolis, unde avuseserăm un concert. Și am fost invitați la "Duminica în familie", cu Mihaela Rădulescu. Când a început momentul nostru, ea era foarte pregătită. Citise o carte - "Lăutarii de ieri, lăutarii de azi". Ea citise și venea numai cu expresii. Mi-a luat mințile, încât nu am fost în stare să vorbesc absolut nimic. Nici despre faptul că veneam din Grecia - femeia aștepta să spunem ceva, dar chiar nu am fost în stare să spun nimic. Doar am cântat și de-abia am scos două cuvinte.

După emisiunea aceea, am fost bolnav timp de șase luni, pentru că nu am fost în stare să vorbesc, nu am fost pregătit. Când am lansat "Bordeiaș", l-am citit pe Anton Pann din scoarță în scoarță și știam tot. Nu avea nimeni ce să îmi spună, pentru că mă duceam pregătit. Dar eu vorbeam oficial și ea venea și spunea două perle.

"Lumea ține minte ce vorbește ea, nu ce vorbesc eu!"

Lumea ține minte ce vorbește ea, nu ce vorbesc eu! Când am văzut că lumea ține minte ce vorbește ea, îi ridicam întotdeauna la plasă. Și acum nu mai pot să o opresc! Acum nu mai am ce să îi fac. Vedeți cum funcționează lucrurile? Ca producător, trebuie să pui în prim-plan toate calitățile artistului. Și un artist, dacă e frumos, are carismă, nu concurezi cu el. E artistul tău, e sufletul tău. Construiești pentru el cum ai construi pentru tine, pentru inima ta. Eu stau dimineața câte patru ore să găsesc o rimă, un vers, care să fie acolo… și le pun pe masă. Dacă ea le cântă și joacă pe terasă, piesa aia îmi ocupă toată luna. Dacă nu o ia în seamă, mă opresc", a povestit Ioniță din Clejani, pentru viva.ro.

Vezi și:  "Mama și tata nu mi-au dat nimic". Viorica și Ioniță din Clejani, început greu: "Când a văzut în ce stadiu suntem, ne-a adus mâncare de la el" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel