Ionela Năstase a izbucnit în lacrimi. Mesaj cutremurător
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ionela Năstase a mers la înmormântarea liderului PSD Călărași, Dan Eugen Cristodor. Ecaterina Andronescu, Liviu Dragnea și Victor Ponta au venit și ei să-și ia rămas bun de la colegul lor de partid.

Dan Eugen Cristodor a aflat prea târziu că suferă de o boală necruțătoare. Maladia l-a răpus la numai 42 de ani.

[citeste si]

"Ultima dată ne-am auzit acum o lună. Am schimbat câteva SMS-uri. Bebe mi-a spus că este foarte rău, dar că luptă. L-am rugat și eu să lupte. V-aș ruga pe toți cei care ne priviți acum să faceți un efort, măcar să vă sunați prietenii, să vă întâlniți cu ei că se poate să vă treziți într-o astfel de situație când vreți să vorbiți și nu mai aveți cu cine", a spus Ionela Năstase, în lacrimi.

În urmă cu trei ani Dan Eugen Cristodor era ales preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Călăraşi, în locul lui Ştefan Ion.

Liderii PSD de la centru vorbeau despre despre o eventuală candidatură a lui Cristodor la funcţia de primar al Călăraşiului, la alegerile din 2016.

Înainte de a fi președinte PSD Călărași, Dan Eugen Cristodor a fost consilier local în 2012. Din 2001 avea cabinet particular de stomatologie, iar în spital a activat timp de 3 ani, în perioada 1998-2001. Era absolvent al Facultăţii de Stomatologie Apollonia Iaşi şi avea un masterat în protetică dentară. Se caracterizeaza ca fiind o persoană comunicativă, sociabilă, cu spirit întreprinzător, bun organizator, responsabil şi cu iniţiativă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel