Ionel Dancă, mesaj pentru Florin Cîțu: M-am enervat "big time"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Ionel Dancă, l-a taxat pe Florin Cîțu: M-am enervat "big time" / Foto: Facebook Ionel Dancă
Ionel Dancă, l-a taxat pe Florin Cîțu: M-am enervat "big time" / Foto: Facebook Ionel Dancă
Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL , a transmis un mesaj dur la adresa lui Florin Cîțu.

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, l-a taxat dur pe Florin Cîțu după ce acesta a folosit expresia "big time" atunci când a vorbit despre alegerile de la PNL Satu Mare. "Adrian Cozma a câștigat șefia PNL Satu Mare cu 283 de voturi. Ai câștigat big time! Felicitări!", a spus premierul ieri. "M-am enervat big time", i-a transmis astăzi Ionel Dancă printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: Omul lui Cîțu, la șefia PNL Satu Mare. Premierul: Ai câștigat big time!

PNL s-a împărțit în ultima vreme în două tabere, cea a lui Ludovic Orban și cea a lui Florin Cîțu. Ionel Dancă nu a ezitat să își reamintească susținerea pentru Ludovic Orban la șefia partidului.

Dancă: M-am enervat "big time"

"Vă spun sincer, m-am enervat "big time"! Liberalii bănățeni, ardeleni, maramureșeni și cei din Apuseni, bistrițeni sau hunedoreni, cu toții sunt oameni serioși pentru care politica nu e o joacă "big time". Ei își recunosc liderul atunci când îl văd și fac echipă împreună pentru oamenii care le-au acordat votul și încrederea!Pe bune, dragi colegi, unde vreți sa duceți Partidul Național Liberal, cu o istorie glorioasă de 146 de ani, partidul care a trecut România prin războaie și a făcut Marea Unire și modernizarea României, in felul acesta "big time"?!

Cum ar fi fost Kogalniceanu să anunțe Independenta României, big time?! Sau, cum ar fi părut legendarul nostru înaintaș, Ion I.C. Brătianu să spună: Mergem la război pentru Marea Unire, big time?! Dimpotrivă, el spunea: politica e ceva grav, grav de tot, pentru că în mâna ta sta soarta oamenilor și a unui popor. Haideți, dragi colegi, să fim serioși cu așteptările și speranțele românilor. Cu toții trebuie să fim o singură echipă, echipa Partidului Național Liberal, condus de actualul și viitorul președinte Ludovic Orban, care să răspundă așteptărilor românilor care și-au pus speranțele și încrederea în noi.", este mesajul postat de Ionel Dancă pe pagina sa de Facebook. 

VEZI ȘI: Orban, în fața lui Cîțu: Viața e atât de scurtă, nu putem să ne pierdem vremea în rivalități și planuri de răzbunare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel