Ion Ștefan: Nu se poate întâmpla așa ceva, nu există! Mi-e foarte greu să cred că cineva din minister și-a permis luxul...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Ministrul interimar al Dezvoltării, Ion Ștefan, a dat explicații despre plățile făcute de minister, după ce i s-a pus în vedere că unele nu s-au făcut. El a afirmat nu acceptă așa ceva și că va verifica, subliniind că nu-i vine să creadă situația. 

”Nu există cereri neplătite din anul 2019.” a insistat ministrul propus pentru portofoliul de Dezvoltare, Ion Ștefan. 

”N-au greșit niciodată”

”Comuna Podul Turcului din județul Bacău, depus pe 19 decembrie. Nici până la ora asta... - n.r. nu s-a făcut plata-   Dacă era greșit ceva, trebuia să veniți cu comunicare să modifice anexa 4, dar este o comună cu specialiști buni, n-au greșit niciodată până acum, nu aveam motive să greșească. Părerea mea. Are mai multe lucrări pe PNDL, nu-i prima dată când face documentația.” i-a explicat un deputat, în timpul audierilor. 

”Nu se poate întâmpla așa ceva, nu există”

”Insist, am încredere în modul de operare al acestor plăți. Am fost suspicios, am verificat personal, am fost prezent la multe din discuții, credeți-mă că nu se poate întâmpla așa ceva, nu există. O să verificăm și o să revenim cu un răspuns. Putem verifica orice localitate, toate plățile, am disponibilitatea să verificăm orice plată făcută din momentul în care sunt ministru, nu am nimic de ascuns, plățile sunt publice, trebuie să înțelegeți că nu s-a procedat altfel decât în ordinea depunerii cererilor. Nu a avut nimeni intenție să extragă vreo cerere din centralizator.” a subliniat Ion Ștefan, adăugând că: ”Eu înțeleg că există sensibilitate când vorbim despre bani, e normal, dar, credeți-mă că eu chiar am acordat maximă atenție acestei proceduri de achitare a anexelor 4. Mi-e foarte greu să accept, să înțeleg că cineva în minister și-a permis luxul să extragă o cerere de plată din centralizator. Nu cred! Nu accept așa ceva”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel