Ion Țiriac - Simona Halep: Ce spune fostul manager despre colaborarea cu jucătoarea de pe locul 3 WTA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ion Țiriac a oferit un răspuns amplu, luni, când a fost întrebat despre colaborarea cu sportiva româncă de pe locul 3 WTA, Simona Halep.

Vezi și: Wim Fissette, gest bizar după despărțirea de Simona Halep

"Simona Halep are un manager, care acum şapte ani, când a câştigat Roland Garros ca junioare, a crezut foarte mult în ea. Dar e un manager care îşi face datoria.

Schimbă un antrenor cu altul. Tenisul este diferit. În tenis, jucătorul plăteşte antrenorul. Eu în viaţa mea am văzut un singur antrenor care a venit la mine şi mi-a zis: «Mie îmi pare foarte rău, nu voi avea niciodată banii pe care îi am de la Becker, dar nu pot să-l ajut cu nimic. El pleacă din turneu, face ce vrea, el mă plăteşte». Aici însă nu e cazul, atunci când e bun antrenorul, trebuie să spună în două secunde dacă e bun.

Simona Halep are o echipă a ei, care se ocupă de ea. Sigur că îmi dă bună ziua, mă mai întreabă şi despre ce e vorba. Ea este o mare sportivă. Nu cunosc dacă i-ar fi mai bine cu un antrenor român. Nu vreau să mă exprim, pentru că nu l-am cunoscut nici pe celălalt, nu-l cunosc nici pe domnul care vine acum. Ceea ce ştiu este că are foarte mult spaţiu de progresat. Acum depinde de cât de mult doreşte şi dumneai. Dar e o mare sportivă", a declarat Ion Țiriac, potrivit Mediafax.

Citește și: Simona Halep face lumină: Ce relație are cu Ion Țiriac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel