Ion Iliescu, nemulțumit de PSD. Vin la Congres, spune președintele de onoare al partidului
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD,  susţine că analiza în interiorul PSD trebuie făcută la Congresul partidului. "Vin la Congres, acolo se va judeca dacă Ponta rămâne la conducerea PSD", a declarat Ion Iliescu pentru Gandul.

Prezenţa lui Victor Ponta în fruntea Guvernului a fost un handicap pentru campania prezidenţială, a susţinut într-o declaraţie pentru sursa citată Ion Iliescu.

"Guvernarea a fost un element nefavorizant. Bineînţeles, a fost un handicap pentru campania prezidenţială, era şi un avantaj, dar şi un dezavantaj, pentru că s-a speculat tot ce nu a mers bine. S-a speculat de adversari, de liberali, de domnul Iohannis, care venea dintr-o funcţie de primar, fără alte elemente de experienţă la nivel naţional. S-a folosit de conjuncturile respective", a spus  Ion Iliescu.

Citește și: Cinci pași pentru împăcarea cu Diaspora. Sociologul care a anticipat dezastrul PSD la prezidențiale, EXCLUSIV pentru DCNews

Guvernul nu a fost pregătit şi nu a avut experienţa necesară pentru relaţia cu Diaspora.

El a precizat că  va fi prezent la Congres.

"La Congres o să mă duc. Congresul va judeca dacă Victor Ponta va trebui să rămână la conducerea PSD", s-a rezumat să spună Ion Iliescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel