Ion Iliescu a votat pentru o majoritate limpede în Parlament
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
iliescu
iliescu

Președintele de onoare al PSD Ion Iliescu a votat, duminică, la Liceul Jean Monnet pentru o situație mai stabilă în țară, precum și pentru o majoritate limpede în viitorul Legislativ.

La ieșirea din secția de votare, fostul președinte Ion Iliescu a declarat: "Am votat cu gânduri foarte deschise, ca să realizăm o situaţie mai stabilă în ţară şi cred că aceste voturi vor conta din acest punct de vedere, pentru o situaţie mai clară, cu o majoritate limpede în Parlament, ceea ce este esenţială pentru viaţa politică a ţării. Sper că lumea va merge spre aşa ceva".

Ion Iliescu și-a exprimat speranța ca prezența la vot să înregistreze un scor apreciabil, în pofida vremii nefavorabile, cu viscol și zăpezi, din întreaga țară. "Candidaţii se vor descurca ei, dar nu toţi votanţii vor avea temeritatea să iasă pe o astfel de vreme. Sper să fie totuşi o prezenţă bună", a adăugat fostul preşedinte al României.

Soția președintelui de onoare al PSD, Nina Iliescu, nu l-a însoțit pe acesta la vot, ea urmând a-și exprima dreptul electoral mai târziu.

La nivel național, potrivit anunțului BEC, până la ora 10.00 s-au prezentat 4,52% din numărul alegătorilor cu drept de vot. Comparativ cu alegerile din 2008, prezența vot este una normală, mai ales că vremea nu a fost una prielnică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel