Iohannis refuză dezbaterea. Tomac, PMP: Nu vreau să se înțeleagă că-i țin partea doamnei Dăncilă...
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Eugen Tomac, PMP
Eugen Tomac, PMP
Viorica Dăncilă a fost criticată de Eugen Tomac. Cu toate acesta susține că ar fi necesară o dezbatere între ea și Klaus Iohannis. 

"Plec de la premisa că tot ceea ce a spus președintele Iohannis este adevărat. Doamna Dăncilă reprezintă tot ce este mai rău în politică (...), însă în democrație este esențial să treci peste lucruri care te despart fundamental de adversar și să mergi către cetățeni, să le demonstrezi că diferența între prezent și viitor este fundamentală. Oamenii au nevoie de acest exercițiu. Eu sunt adeptul dezbaterii, dar tocmai pentru că cred în aceste valori esențiale într-o societate democratică și anume dezbaterea prin care încerci să pui în evidență lucruri care te diferențiază fundamental de adversar", a pus Eugen Tomac 

Liderul PMP și-ar dori o dezbatere Iohannis-Dăncilă:

"Consider că este un lucru firesc în democrație. Nu vreau să se înțeleagă că-i țin partea doamnei Dăncilă, că nu voi merge la vot să votez niciodată cu un om politic care reprezintă un profil de mediocritate în politică (...). Mie mi-ar plăcea să existe o asemenea confruntare, în care președintele Iohannis să o prezinte exact așa cum este. Cred că nu ar strica o asemenea confruntare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel