Iohannis, refuz pentru președintele CEDO. Lider PNL, explicație halucinantă: Nu ar fi niciun beneficiu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicolae Ionescu
WhatsApp
Violeta Vijulie
Violeta Vijulie
Klaus Iohannis a refuzat vizita președintelui CEDO pentru că are agenda încărcată. Un lider PNL a dat o explicație halucinantă în încercarea de justificare a reacției președintelui.

 Klaus Iohannis a anunțat că un va primi vizita președintelui CEDO, iar motivul invocat este agenda încărcată și deja stabilită a președintelui României. Liberala Violeta Vijulie a declarat, vineri, la Antena 3, că o astfel de întâlnire "nu ar fi adus niciun beneficiu". Ulterior, politicianul a explicat că a dorit să spună despre lipsa unui beneficiu pentru România.

Citește și: Amenințare cu BOMBA, în Capitală. Un hotel și o școală, în pericol!

Violeta Vijulie a continuat printr-un schimb de replici cu Liviu Pleșoianu, după ce social-democratul a criticat decizia președintelui și a amintit de confuzia făcută de reprezentanta PNL între Comisia GRECO și El Greco.

Violeta Vijulie: "Declarațiile domnului Pleșoianu sunt așa cu un aer exotic și magic și din altă lume decât din cea reală. Nu mă puneți să comentez ce a spus domnul Pleșoianu că nu pot lua în considerare așa ceva."

Liviu Pleșoianu: "Nu, dumneavoastră ascultați doar ce spune comisia El Greco cum spuneați pe aici prin platou la un moment dat."

Violeta Vijulie: "Nu mi se pare că este o întâlnire esențială, că se schimbă radical lucrurile dacă președintele Iohannis se întâlnește cu președintele CEDO."

Liviu Pleșoianu: "Doamna Vijulie, am înțeles, nu este deloc important să te întâlnești cu președintele CEDO, că e vorba doar de drepturile omului, dar așa cum spuneați dumneavoastră, de Comisia El Greco, este bine să ne întâlnim cu cei de la Comisia El Greco?"

Violeta Vijulie: "Am spus Comisia Greco."

Citește și: PNL - USR/PLUS, război fără precedent. "Mizerii! Vă acționăm în judecată"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel