Iohannis, MULȚUMIRI pentru Birchall. Laude pe bandă rulantă
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 05 noi 2019, 13:34
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Președintele Klaus Iohannis a lăudat-o pe Ana Birchall, în cadrul ceremoniei de preluare a mandatului la  Justiție de către noul ministru Cătălin Predoiu.

'Se închide o etapă de tristă amintire, a guvernelor pesediste eșuate. Acum începe o guvernare care se va face numai în interesul românilor și al României. (...)  Doamnă  ministru Birchall, vă mulțumesc pentru munca depusă în acest mandat chiar dacă a fost unul scurt. Dați-mi voie să fac o apreciere a mandatului și a muncii dvs. aici, în fața tuturor. Am constatat că v-ați implicat total în rezolvarea problemelor care v-au venit.' a spus Iohannis.

'Am constatat că au fost situații critice în care dvs., ca ministru, ați fost în contrasens cu conducerea Guvernului și  a partidului, care a dat acel guvern eșuat. Am apreciat de fiecare dată acest lucru. Am apreciat această postură pe care ați avut-o, o postură pentru sistemul de justiție, pentru independența justiției și nu pentru niște politruci, care au încercat să subjuge sistemul românesc de justiție.' a menționat Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?