Iohannis exclude suspendarea lui Băsescu: O gogoașă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
iohannis klaus dece
iohannis klaus dece

Prim-vicepreședinte PNL, Klaus Iohannis, spune că partidul condus de Crin Antonescu nu vrea suspendarea lui Traian Băsescu, în ciuda unor afirmații contrare ale altor liberali.

Iohannis atrage atenția că o a treia suspendare a președintelui României nu este, în acest moment, ”nici posibilă, nici oportună, nici dorită de PNL”.

Prim-vicele PNL a fost întrebat de jurnaliști, în timpul unei conferințe, ce părere are despre declarațiile lui Dan Voiculescu, președintele fondator al PC, care a spus recent că l-ar suspenda ”și mâine” pe șeful statului. ”Mi se pare o gogoaşă. Nu s-a discutat în PNL aşa ceva şi cei pe care îi cunosc eu nu merg pe susţinerea unei suspendări”, a răspuns Iohannis.

Pe edilul Sibiului nu-l mulțumesc cererile unor colegi liberali de a-l suspenda pe Băsescu. ”Că anumite voci izolate din PNL s-au grăbit să-şi dea cu presupusul, e partea a doua a chestiunii. Pe mine, sincer, m-a deranjat un pic că prin acele voci, care nu au nicio acoperire în conducerea partidului pe această temă, s-a creat impresia că PNL vrea o suspendare. PNL nu vrea o suspendare. Ar fi o prostie acum, când mai este un an de mandat de preşedinţie”, a adăugat Klaus Iohannis, citat de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel