Data publicării:

Iohannis, declarații în ziua cu peste 6.000 de cazuri noi. Chirieac: Ce a dat de înțeles președintele

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Pandemie
Pandemie
Analistul Bogdan Chirieac a făcut un scurt comentariu, după apelul de miercuri al președintelui Klaus Iohannis, în condițiile în care România se confruntă cu o creștere a numărului de noi cazuri COVID-19.

„Situația este încă sub control, dar lucrurile pot evolua rapid în sens negativ”, a transmis, miercuri, 17 martie, președintele Klaus Iohannis. „Acest nou val poate fi chiar ultimul, având în vedere că procesul de vaccinare este în plină desfășurare, iar numărul persoanelor vaccinate crește de la o zi la alta”, a zis președintele. „Dragi români, haideți să rămânem vigilenți și prudenți, iar în felul acesta să îi ajutăm, de fapt, pe cei dragi”, a mai transmis președintele Iohannis.

„Eu cred că ceea ce a spus președintele, în seara aceasta, e corect. Adică situația este încă sub control, a dat de înțeles, practic, că poate fi scăpată oricând, dacă oamenii nu colaborează. A spus că s-ar putea să fie ultimul val. Vă dați seama ce era fără vaccin?!”, a spus Bogdan Chirieac, miercuri seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Subiectiv”.

Cu privire la vaccinul AstraZeneca, a zis că, după ce a văzut datele, în opinia sa, „este un vaccin cel puțin la fel de sigur ca și celelalte vaccinuri”.  

Amintim că Organizația Mondială a Sănătății (OMS) recomandă continuarea utilizării vaccinului AstraZeneca. „În acest moment, OMS consideră că beneficiile vaccinului AstraZeneca depășesc riscurile și recomandă continuarea vaccinărilor”, se precizează într-un comunicat al OMS.

VEZI ȘI: Covid-19. Iohannis: Acest nou val poate fi ULTIMUL! E NEVOIE de un efort național acum!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel